1. Het is nog onduidelijk of Blizzcon dit jaar door kan gaan

Het is nog onduidelijk of Blizzcon dit jaar door kan gaan

Gooit het coronavirus ook voor dit evenement roet in het eten?

Blizzard laat weten dat het in verband met het coronavirus nog niet weet of het Blizzcon dit jaar door kan laten gaan.

Dat meldt het bedrijf achter games zoals Overwatch, Diablo en World of Warcraft op zijn website. "We hopen dat het er beter uitziet later dit jaar, maar het komt er op neer dat het nog te vroeg is om te weten of BlizzCon 2020 haalbaar is. De gezondheid van onze community, werknemers en iedereen die meewerkt aan de show is onze belangrijkste overweging. Het kan nog een paar maanden duren voordat we zeker weten wat onze volgende stap wordt. Zodra we een zinvolle update hebben, laten we het weten."

BlizzCon 2020 zou - indien het doorgaat - waarschijnlijk in november 2020 gehouden worden. Vorig jaar werden op BlizzCon onder andere World of Warcraft-uitbreiding Shadowlands, Overwatch 2 en Diablo 4 onthuld.

De meeste grootstschalige evenementen zijn dit jaar wereldwijd geannuleerd vanwege het coronavirus. In de game-industrie gaat het onder andere om de GDC en E3 - Gamescom is nog onduidelijk - maar daarbuiten zijn bijvoorbeeld ook de Olympische Spelen en het EK voetbal uitgesteld naar volgend jaar.

Blizzcon

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • De afgelopen jaren ging de boel ook zonder Corona achteruit op Blizzcon.. De fusie met Activision is toch duidelijk te merken, en voor mij is Blizzard niet meer wat het was.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren