1. Steam, Epic Games Store en GOG houden winteruitverkoop

Steam, Epic Games Store en GOG houden winteruitverkoop

Elke winkel heeft veel kortingen en andere interessante acties

De winteruitverkoop op Epic Games Store, Steam en GOG.com is weer van start gegaan.

Een grote verscheidenheid aan games, waaronder Fallout 4, Planet Coaster, Life is Strange 2, Bloodstained, Superhot, The Evil Within 2 en de Dark Souls-games, zijn met fikse kortingen verkrijgbaar op Steam. Daarbij kunnen spelers ook feestmunten verzamelen door games met korting te kopen. Deze munten kunnen weer ingeruild worden voor voucher waarmee Steam-games met nog meer korting gekocht kunnen worden, alsmede chat stickers, achtergronden voor spelersprofielen en emoticons. Voor elke uitgegeven euro ontvangen Steam-gebruikers 111 munten.

Op de Epic Games Store zijn ook diverse games met korting te koop, waaronder Borderlands 3, Star Wars Jedi: Fallen Order, Red Dead Redemption 2 en Control. Daarbij ontvangt iedereen met een Epic-account een waardecoupon van 10 dollar om te besteden in de winkel. Daarnaast wordt er twaalf dagen lang elke dag een andere game gratis weggegeven. Dat is op moment van schrijven Into the Breach.

Tot slot is de winteruitverkoop op GOG.com ook begonnen. Er zijn meer dan 2500 deals op de website te vinden, onder andere op No Man's Sky, Cuphead, Vampyr, Stardew Valley, Disco Elysium en de pas aan GOG toegevoegde klassieke adventure Blade Runner.

Epic Games Store

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren