1. Laatste seizoen van Telltale: The Walking Dead officieel aangekondigd

Laatste seizoen van Telltale: The Walking Dead officieel aangekondigd

Clementine is opgegroeid

Telltale heeft het laatste seizoen van The Walking Dead aangekondigd met een filmische trailer.

Eerder vandaag ontdekte een fan op Resetera dat er per ongeluk informatie gelekt is over The Walking Dead: The Final Season. Ondertussen heeft Telltale de geruchten bevestigd. De eerste aflevering van de game is vanaf 19 augustus te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor de Nintendo Switch komt dit laatste seizoen van The Walking Dead ergens aan het eind van 2018 uit.

Volgens de lek wordt het mogelijk het laatste seizoen te pre-orderen voor twintig euro en ontvangen spelers daar bovendien de rest van de serie bij. Ook vermeldt het dat er 4K-resolutie zal zijn voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Dit is alweer het vierde seizoen over Clementine en haar huiveringwekkend verhaal in een post-apocalyptische wereld vol zombies. De Telltale-games lopen synchroon met de stripboeken en televisieserie, maar richt zich op andere personages. In The Final Season zijn de rollen omgedraaid. Voorheen was er vaak iemand die Clementine hielp of voor haar zorgde, maar nu zorgt ze zelf voor Alvin Jr., een klein jongetje die zijn ouders kwijt is geraakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Geweldige serie!

    Alleen a new frontier vond ik zelf wel wat minder,
    Maar denk wel dat dit alles wel weer goed maak!

    Can't wait!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren