1. Trailer toont nieuwe rollensysteem van Red Dead Online

Trailer toont nieuwe rollensysteem van Red Dead Online

Komt op 10 september uit voor Red Dead Redemption 2

Rockstar heeft een trailer uitgebracht van het eerder aangekondigde rollensysteem dat naar Red Dead Online komt.

De nieuwe update voor de online modus van Red Dead Redemption 2 werd eerder deze week onthuld en komt op 10 september uit. Er worden drie speelbare rollen voor het zogenoemde 'Frontier Pursuits' naar de game gebracht. Elke rol kent unieke vaardigheden, uitdagingen en voordelen. Spelers ontvangen daarnaast ook Cash- en Gold-beloningen bij het voltooien van de nieuwe uitdagingen.

Het gaat om The Bounty Hunter, The Trader en The Collector. Het verdienen van XP gaat per gekozen rol anders. Zo moeten spelers als Bounty Hunter op premies jagen en als Collector allerlei verzamelitems vinden. De rollen worden onderverdeeld in vier niveau's: Novice, Promising, Established en Distinguished. Elk niveau brengt nieuwe persoonsgebonden vaardigheden mee.

Naast het rollensysteem worden er ook een aantal nieuwe functies, verbeteringen en gameplay-updates aan het spel toegevoegd. Nieuwe Free Roam-evenementen, extra stallen voor je paarden en verbeterde verkoopprijzen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast worden de wapens opnieuw in balans gebracht.

De nieuwe update verschijnt op 10 september op PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ziet er leuk uit. Jammer dat dit niet tevens offline DLC is geworden; had volgens mij prima gekund.
 • Dit gaat zo fuckin awesome worden. Online was al redelijk leuk al had ik bèta na een maandje wel gezien en was de content van de spring update ook maximaal een maandje echt geweldig. Hopelijk blijven de rollen wel heel erg leuk om te doen.

  Heb er echt mega veel zin.
 • @Meta_coola
  Momenteel stelt online geen zak voor. Buiten de online "storymode" valt er vrij weinig te halen. PvP is een van de meest ongebalanceerde modie van deze tijd. Free roam heeft buiten de daily challenges ook weinig te bieden. Nog maar te zwijgen over het belachelijke feit dat het snelste paard (Zwarte Arabian) alleen met goudstaven te kopen is.

  Begrijp mij niet verkeerd, ik speel het zelf dagelijkse voor de daily's. Dit in aanloop naar deze komende update. Echter als dat niet het geval had geweest had ik de game mooi links laten liggen. Dit terwijl ik SP wel volledig uitgespeeld heb.
 • @AWESOMEDUDE3

  Ik doe de Daily's nooit. Ik doe altijd de Stranger missies de money en gold reward daarvan zijn goed genoeg. Die Black arabian bijvoorbeeld was een aantal weken geleden niet meer lvl locked en koste 42 gold. Toen dat werd aangekondigd had ik nog maar 25 gold, 2 dagen later ( 7 uur per dag) na flink wat missies doen lvl'en en treasure maps te gebruiken had ik 50 gold.
 • @Meta_coola
  Treasure maps krijg je (op uitzondering van het looten van willekeurige hideout leader na) slechts één keer per 5 ranks.
  De gemiddelde goud nugget beloning per stranger missie bedraagt zo'n 0.32 als je er zo'n 26 minuten over doet (hier zit nog een multiplier op die na 4 minuten wordt verhoogd)

  Even een berekening gemaakt.
  Dan moet je 14 uur (2x7) non-stop spelen
  Dat is 840 minuten.
  840 / 26 is 32,30769 dus ±32 stranger missies.
  (Dit is zonder reistijd van de ene missie naar de andere)
  32 x 0,32 = 10 gold bars en .24 nuggets.
  Dan kom je dus nog 14.6615 nuggets tekort.
  Voor elke rank die stijgt krijg je één goldbar
  Dan moet je dus minimaal zo'n 15 ranks zijn gestegen in 14 uur.

  Lijkt mij erg onwaarschijnlijk.
  Je kunt dan overigens beter dailys doen. Daar krijg je een verdubbeling na elke achtereen volgende week.
 • @AWESOMEDUDE3
  Bij meta kan alles

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren