1. Het nieuwe seizoen van League of Legends gaat bijna van start

Het nieuwe seizoen van League of Legends gaat bijna van start

Alle spelers krijgen een soft reset

In een tweet op het officiële Twitter-account van League of Legends worden twee afbeeldingen gedeeld waarin te zien is dat het nieuwe seizoen van start gaat op 10 januari.

Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat wordt er een ‘soft reset’ gedaan. Hierbij worden de ranks gereset en worden nieuwe ranks gecalculeerd op basis van een spelers’ prestatie tijdens pre-season en tijdens de placement matches. Met een soft reset wordt ook rekening gehouden met de prestatie van de speler tijdens het vorige seizoen.

De speler moet acht wedstrijden gespeeld hebben om ervoor te zorgen dat de rank zichtbaar wordt, maar na de eerste wedstrijd krijgt de speler al zijn/haar voorlopige ranking. Op 8 januari wordt de eerste patch uitgebracht met onder andere Sett ’The Boss’, een nieuwe champion.

Het nieuwe seizoen gaat op 10 januari van start.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren