1. Het Pokémon Go Fest keert terug en Europa krijgt een SafariZone

Het Pokémon Go Fest keert terug en Europa krijgt een SafariZone

Poging twee

Niantic bereidt een nieuwe Pokémon Go Fest dat plaats zal vinden op 14 en 15 juli in Chicago. Kaartjes kunnen vanaf 11 mei voor 20 dollar gekocht worden via de event-website. Ook wordt er een Safari Zone-evenement georganiseerd dat plaats gaat vinden in Dortmund, Duitsland op 30 juni en 1 juli.

Vorig jaar waren er ernstige serverproblemen die ervoor zorgden dat spelers nauwelijks konden spelen. Spelers kregen hun kaartjes voor het evenement terugbetaald en ontvingen ze bovendien 100 Pokécoins en de legendarische pokémon Lugia.

Niantic maakt zich dit keer echter geen zorgen en ze hebben het Pokémon Go Fest 2018 "A Walk in the Park" genaamd. Volgens hen zal het evenement een "unieke, meeslepende speelervaring zijn die de hele dag een avontuur zal zijn voor trainers".

Ook zullen er, speciaal voor spelers die niet deel kunnen nemen aan het evenement, speciale activiteiten en uitdagingen zijn gedurende het Pokémon Go Fest. Wat deze precies inhouden is nog onbekend.

Pokémon Go Fest

Het Safari Zone-evenement in Dortmund

Het Safari Zone-evenement in Dortmund zal voornamelijk plaatsvinden in het Wesfalenpark. Dat is een groot park in de stad met veel water, een Japanse tuin en een speeltuin voor kinderen. Echter zullen er door de hele stad evenementen plaatsvinden en spelers zullen uitgenodigd worden om "de geschiedenis van de stad te beleven door Pokémon Go te spelen". Deelname aan het evenement is gratis voor allen die Dortmund komen bezoeken.

Mogelijk wordt het vergelijkbaar met het Safari Zone-evenement die plaatsvond in Amstelveen afgelopen oktober.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Safati een foutje in de tekst denk ik?😁
  • @ert64 Klopt, thanks! Ik heb het aangepast.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren