1. Wild Area in Pokémon Sword en Shield bedekt met sneeuw
Pokémon Sword and Shield
61% hot!
2 members volgen dit
3 members willen dit
5 members hebben dit

Wild Area in Pokémon Sword en Shield bedekt met sneeuw

IJs-pokémon voor iedereen

De Wild Area van Pokémon Sword en Shield heeft te maken met veel sneeuwval nu december is begonnen.

Dit geldt sinds gisteren voor de gehele Wild Area van de game. De Wild Area is een groots, open gebied waarin spelers vrij kunnen rondlopen en random pokémon tegenkomen. Vanwege de vallende sneeuw stuiten spelers nu voornamelijk op ijstypes, zoals Vanillite en Sneasel.

Pokemon Sword en Shield zijn sinds medio november exclusief beschikbaar op Switch. InsideGamer gaf de game een 7 en schreef: "Is dit je eerste Pokémon-game? Welkom! Je zult je meteen thuis voelen, omdat het spel je aan de hand door de regio neemt. Er is misschien niet ontzettend veel te doen, maar je maakt wel op een toegankelijke wijze kennis met de gameplay en pokémon en kunt meteen experimenteren met opmerkelijke typecombinaties. Voor gevorderde spelers geldt dat dit niet hét avontuur is waar ze op gewacht hebben – maar daartegenover staat wel het warme bad van de ouderwetse Pokémon-ervaring, met een handjevol vernieuwing. Maar er had zó veel meer in gezeten."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wild Area is dan ook het enige positieve, hoewel het weer ook al in Go verwerkt is. Verlies van de kracht van de Switch.

  Een 4 als gemiddelde MC user score op basis van ruim 3500 reviews voor beide games is prachtig om te zien. Tijd voor verandering, Game Freak.
 • @Richh
  Tijd om het los te laten Richh!
 • @Richh
  Ja man, 3500 gelijkgezinde zijn het met jou eens over deze game. Miljoenen mensen kopen de game blind en genieten er volop van. Waar zal Gamefreak naar luisteren. Hun vollopende wallet of een groep huilbaby`s die uiteindelijk geen Switch hebben om alleen maar te bashen/ die de game uiteindelijk gewoon kopen.
 • Kan iemand deze man een doos tissues geven?
 • @Robskeee
  Pokémon tissues? Gat in de markt. Gewoon allemaal water type Pokémon op de tissues drukken.
 • @Richh

  😢
 • @Richh

  User ratings reviews?

  Als jij one-liners als: they cut my favorite Pokémon! 0/10, reviews noemt…heb je bij voorbaat geen punt.

  Of wou je beweren dat user ratings een waarde hebben?
  Zoja dan beweer je dus dat alle FIFA games zeer slecht zijn aangezien ze gemiddeld een 2 of 3 scoren.

  Zoja dan beweer je ook dat een matige game als WWE smackdown dus een minstens zo’n goede game is als Ocarina of Time…😂

  Please man. Je maakt jezelf compleet belachelijk en zet jezelf weg als een klein zeurderig kind die zijn zin niet krijgt en daarom maar een review bomb als stok gebruikt om te slaan. You sir…are cheap.

  Ga het eerst maar eens spelen. Ik kan je beloven dat de echte professionele reviews spot-on zijn. Game verdient precies wat het krijgt: een gemiddelde 8.1.

  Had gamefreak meer kunnen doen? Ja
  Ze hadden natuurlijk een wereld zo groot als BotW kunnen maken. Ze hadden een Unreal engine kunnen gebruiken. Ze hadden super realistische graphics en animaties kunnen gebruiken. Ah gooi voice acting en alle Pokemon er ook nog maar bij en een end-game 2x zo groot als de game zelf.

  Why not right? Dat zou allemaal kunnen als fans bereid zijn 4 jaar te wachten. Echter de fans van Pokemon boeit al die shit niet. Ze willen gewoon een vermakelijke game. Daar moet je toch wel achter zijn na meer dan 20 jaar? En zo niet dan heb je nooit Pokemon gespeeld.
 • @Ramirez

  Zijn geliefde DS heeft amper hogere scores, dus hij is sowieso niet al te slim of aan het trollen.

  En inderdaad, user scores slaan helemaal nergens op.
 • @Ramirez Ik ga mijn vorige lange reactie niet herhalen. Je nieuwe punten:

  "Klein zeurderig kind" - altijd dezelfde woorden bij negatieve berichten. Want zielepieten, zeurende kinderen, huilende mensen, negatieve reviewers, alcoholisten, gender neutrale mensen, gamers, fanboys, journalisten en 'de mens' heeft natuurlijk nooit een (eventueel piep klein) kern van waarheid in de "onzin" die ze uitkramen. Mensen die anderen uitmaken voor idioot, kind, mongool of achterbaks moeten zelf volwassen worden.

  "Vermakelijk" - gooi de klassieke Pokémon die meer dan 'vermakelijk' waren niet samen met de zooi van afgelopen pak weg 5 jaar. Spreek verder voor jezelf, net als ik, en niet over 'wij Pokémon fans'. Objectief, subjectief en individualiteit: wat jij en ik doen is puur subjectief. De ene fanboy kan kan dit beter aan dan de ander.

  Op je andere punten heb ik al eerder antwoord gegeven. Maar als je dat niet wil of kan lezen, is dat jouw probleem.
  En dan als laatst: reageer niet op mensen die jij (of enige andere fanboy) als onder jouw eigen niveau ervaart. Dus reageer in het vervolg maar niet meer op mij. Geldt tevens voor iedereen hierboven. Ik ga in elk geval door met het geven van mijn mening onder {onder andere} Pokémon artikelen, want daar zijn de reacties voor bedoeld.
 • @Richh

  Ik geef je wel gelijk hoor. GF kan beter dan wat ze hebben laten zien. Dus ze een deksel op de neus geven kan ik wel waarderen. Alleen doe dit met je portemonnee, niet een game ratings geven die nergens op slaan.
 • @benjaminben mee eens. De kracht van user reviews moet ook niet onder de stoelen geschoven worden.

  Stemmen met je portemonnee is het beste, toch zie je weer enorme sales voor de laatste twee spellen. Meeliften op het merk Pokémon, daar profiteert iedereen van. Zelfs Pokémon tissues zouden goed verkopen. "Miljarden kopen Pokemone artikelen blind".

  Uiteindelijk is verandering te duur, en waarom zou je als je blijft verkopen? Nintendo en GF zullen nog lang samenwerken.
 • @Richh
  Reacties zijn zeker bedoelt om je mening te geven. Ik vraag me alleen af waarom men het nodig acht constant hetzelfde aan te geven bij een onderwerp waar ze duidelijk geen plezier aan beleven. Voelen zij (en jij) het als dermate belangrijk dat iedereen jullie mening weet.

  Mij zal het een rotworst wezen wat jij en anderen vinden, als ik een game tof vind speel ik dat lekker. Dat andere hogere verwachtingen hadden is hun probleem.
 • @blue_blade_3
  Precies gewoon spelen wat je zelf leuk vind.

  Kan mij cijfers of meningen van anderen schelen. Je koopt een game en speelt die game, omdat je het zelf leuk vind.

  Dus ja stemmen met je portemonnee, dat doet iedereen altijd al, want als een game voor jou niks is koop je die al niet. En is het wel wat voor jou, dan koop je het wel.

  Een game als DS, RDR, GTA vind ik niks aan en koop ik dan ook niet. Gestemd met me portemonnee, klaar

  De EDF serie vind ik bijvoorbeeld geweldig. Speel. Die games zo 50 tot 100 uur. Halen ze hoge cijfers of user meningen? Nee, heb ik er plezier mee, ja. Nou daar gaat het toch om dat je de games koopt en speelt die jezelf leuk vind.

  Als ik alleen maar de 9 plus games mocht gaan kopen waarvan ik waarschijnlijk meer dan de helft niet leuk zou vinden of met tegenzin speel, dan kap ik per direct met gamen.

  Nogmaals cijfers en user meningen is mooi dat het er is om te bepalen of het wat voor jou is, maar dan houd het ook op.

  Als iemand witbrood met kaas heerlijk vind kan ik het wel niet te eten vinden. Maar omdat een ander het heerlijk vind, moet ik het ook eten? Of omdat een ander het vies vind, moet ik het ook vies vinden.
 • @Richh

  Ik geef je helemaal gelijk wat betreft Gamefreak en dat het beter kan.

  Pokemon heeft nog nooit het niveau van games als Zelda of Mario aangetikt. Het komt zelfs niet eens in de buurt. Geen enkele Pokemon game. De vraag is echter boeit dat? Vinden de miljoenen fans van deze serie shiny graphics en 1000den Pokémon überhaupt wel interessant? Hoeveel % neemt de moeite voor een complete dex? Of willen ze gewoon een nieuw simpel Pokemon avontuur? Ik denk het laatste gezien de records die verbroken worden. Op red/blue/green na is dit de snelst verkopende Pokemon ever.

  Mijn punt gaat over dat de review scores gewoon on par zijn met de vorige delen en jij komt met iets onzinnigs als user ratings aan. Als het ene dus niet werkt probeer je je punt duidelijk te maken met iets andere ratings. Dat is gewoon als een zeurderig kind over komen om je punt duidelijk te maken. We weten allemaal wel dat jij baalt omdat je gehoopt had dat Pokemon naar een extreem hoog niveau getild had kunnen worden. Je hoeft het niet telkens te vertellen.

  Gamefreak kiest voor de massa en niet voor 3500 fans die een beetje pissed zijn omdat Squirtle niet in de game zit. Pokemon is net als FIFA of Call of duty, een melk product en deze games hebben nou eenmaal niet kwaliteit nodig om verkopen te genereren.

  Je mag zeker kritisch zijn echter vind ik het in dit geval iets wat vreemd gezien de vorige Pokemon delen. Je wist dondersgoed dat GF geen moeite zou steken in een complete overhaul van de serie. Het is altijd slow progress geweest.

  Je kunt in een hoekje gaan zitten huilen om wat het onrealistisch had kunnen zijn of je kunt gewoon genieten van een uitstekende Pokemon game. Your call.
 • @Ramirez en Blue en Defence: zo kan er ook gereageerd worden. Brengt gelijk een ander sfeertje. Blue en Defence hebben gelijk, als jullie van de game genieten brengt dat niemand schade. Jullie worden daar ook niet voor uitgelachen of wat dan ook. Dat jullie er plezier uithalen, mooi! Wij gaan het er niet over eens worden en dat hoeft ook niet. Als er maar normaal met argumenten wordt gegooid.

  Jullie beleven plezier, anderen niet. Ik mag mij me daarover laten horen, jullie kunnen mij daar normaal op aanspreken. Of niet. Dat is een keus, maar laat je plezier niet door "zeikerds" bederven. Anders lijkt het alsof je als fan zelf begint te twijfelen aan die 50 euro voor SS die je ook ergens anders voor had kunnen gebruiken.

  Ramirez, GF staat daar helaas bekend om. En dat zal gezien de inkomsten niet veranderen, helaas. Eerder gaf ik al aan wat ik verwachtte, en dat is releastisch. Verder kun je de klassiekers niet vergelijken met moderne titels. Titels na Go profiteren van de miljarden bekendheid van Go. Daarom zie ik de sales voor deze game niet als goede graadmeter voor de kwaliteit.

  Lets go was al een mooi nieuw simpel avontuur. Niet eens een jaar later,Sword and Shield, dit had de diepgaande variant moeten worden. Een jaar of twee jaartjes verder. Lees diepgaand, dus los van graphics, poke dex, evoluties etc etc (waar de meerderheid om zeurt en waarvan jij denkt dat ik erover huil).

  Ook eerder gezegd: meta cijfers, sales en downloads zeggen los niets over de kwaliteit van games, films, boeken, producten.

  Helemaal eens gaan we het niet worden, maar normale reacties roepen normale reacties op.
 • Wat een top game! Geniet ontzettend van alles wat de game te bieden heeft.
 • Het viel mij gisteren ook al op in de Wild Area dat het overal aan het sneeuwen was. Wel leuk gedaan ben benieuwd of ze nog iets met kerst doen zoals Pokemon GO dat doet. Een Pikachu met kerstmuts ofzo die veel te vinden is in de Wild Area.

  Vermaakt me nog steeds prima met de games. Ben nu me boxen aan het inrichten op basis van de Pokedex zodat ik straks de gehele Pokedex in me box heb. Ook het ruilen met vrienden is nu veel leuker omdat er nu veel meer vrienden zijn die dit spel hebben.

  Competitieve gedeelte begint ook al te komen. Ik vind rental teams ook leuk gedaan aangezien je daardoor meer inzicht krijgt in verschillende teams. Het hadden er alleen wel iets meer mogen zijn.
 • Top games! Vermaak me er nog steeds heel goed mee!
 • @Piet S.

  Ben je al een Pokémon meester?
 • @CyberFl

  Nope. Ik wacht tot Pokémon Home uitkomt (ergens begin volgend jaar) en dan zet ik mooi alles over vanaf andere games. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren