1. Het tiende Fortnite-seizoen wordt een week verlengd
Fortnite
40% hot!
2 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Het tiende Fortnite-seizoen wordt een week verlengd

Met een end-of-season mini-evenement voor extra XP

Het tiende seizoen van Fortnite wordt met een week verlengd en krijgt speciale overtime-missies en een mini-evenement voor extra XP.

De naam van de nieuwe missie is Out of Time en wordt op het laatste moment aan seizoen tien van Fortnite toegevoegd. Dit werd duidelijk uit een tweet met de nieuwe patch-aankondiging. Daarnaast werd onthuld dat er een end-of-season-zondag wordt geïntroduceerd. Dit mini-evenement vindt 13 oktober plaats en is bedoeld voor fanatieke Fortnite-spelers die nog niet genoeg XP hebben behaald voor hun beoogde seizoensbeloning. In dit mini-evenement zijn ook exclusieve cosmetische-items en laadschermen te verdienen.

Verder kunnen Creative Mode-spelers na de patch een post-apocalyptisch thema aan hun creaties toevoegen. Daarnaast wordt er een speaker-hamer toegevoegd aan de Save the World-modus, deze hamer maakt gebruik van geluidsgolven die schade aanbrengen bij vijanden.

Hier
vind je de volledige patch notes.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren