1. Het uiterlijk en de games van de Neo-Geo Mini mogelijk gelekt

Het uiterlijk en de games van de Neo-Geo Mini mogelijk gelekt

SNK heeft nog niets bevestigd

Hoewel het nog niet bevestigd is, zijn hieronder mogelijke eerste foto's van de Neo-Geo Mini te zien.

Eerder liet SNK al weten aan een nieuwe console te werken met klassieke Neo-Geo-games, om te vieren dat het bedrijf veertig jaar bestaat. Toen werd echter nog niet het uiterlijk van de console of meer info vrijgegeven.

De YouTuber Spawn Wave meldt dat bronnen die vaker correcte info hebben gelekt ook verantwoordelijk zijn voor de foto's van het apparaat. De Neo-Geo Mini zou een ingebouwde arcadestick hebben en ook het uiterlijk van een arcadekast aanhouden.

Daarnaast komen er ook controllers voor het apparaat om de games te besturen. Ook is er de lijst uitgegeven met de veertig games die er op zouden staan, waaronder Metal Slug en The King of Fighters. De complete lijst is hieronder te zien.

SNK heeft de Neo-Geo Mini nog niet officieel onthuld. Onderstaande foto's zijn dan ook nog niet bevestigd. Het is ook nog niet duidelijk wanneer het apparaat gaat verschijnen of wat de prijs wordt.

Neo Geo Mini

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik heb er zelf nooit een gehad, het was in die tijd echt een dure spelcomputer, maar grafisch beter dan Nintendo en Sega. Alleen ik heb ze nooit zien liggen in de winkels, kon je volgens mij alleen verkrijgen via speciaalzaken.
    Ken ook de games niet uit die tijd, dus voor mij niet zo interessant.
  • Ik vind het er wel vet uitzien. Maar vanwege het ingebouwde scherm verwacht ik dat ik de prijs te hoog ga vinden. Maximaal 100 euro zou ik over hebben voor zo een gadget. Aangezien ik het waarschijnlijk toch maar af en toe zal spelen.
  • Ziet er wel leuk uit. Alleen heb niet zoveel met deze games en ze gooien dezelfde games toch op alle digitale platformen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren