1. Overwatch-evenement Winter Wonderland is begonnen

Overwatch-evenement Winter Wonderland is begonnen

Nieuwe, winterse content

Het Winter-evenement van Overwatch is officieel van start gegaan. Gedurende het Winter Wonderland-evenement zijn er speciale skins, sprays, icons en gamemodi beschikbaar.

Een van de terugkerende modi is Yeti Hunter, in deze modus nemen vijf Mei's het op tegen één grote yeti. De yeti beschikt over de vaardigheden van Winston en dient zolang mogelijk te overleven terwijl hij de vijanden letterlijk van zich af slaat. Ook de modus Snowball Offence keert terug, dit is een 6 tegen 6 gamemodus waar spelers elkaar moeten bekogelen met sneeuwballen. Tijdens dit evenement wordt er ook een variant op Snowball Offence geïntroduceerd, genaamd Snowball Deathmatch. Deze variant wordt in de free-for-all-formatie gespeeld, verder verandert er niks.

Naast nieuwe gamemodi, is er natuurlijk ook gloednieuwe content te verkrijgen tijdens Winter Wonderland. Een deel van de content kan enkel worden verkregen door uitdagingen te voltooien. Ook de oude Winter Wonderland-skins keren terug in de in-game winkel en zijn voor 1.000 credits te koop.

Hieronder vind je skins die in de eerste drie weken zijn te verdienen door uitdagingen te voltooien.

Week 1: Ugly Sweater Soldier: 76

Week 2: Holly Moira

Week 3: Snow Angel Mercy

Naast de epic skins, worden er ook legendary skins aan de lootboxen toegevoegd. Het gaat hier om vier gloednieuwe skins voor McCree, Doomfist, Reaper en Sigma. Deze nieuwe skins zijn te koop voor 3000 credits.

Het Overwatch Winter Wonderland-evenement is nu speelbaar en loopt tot 2 januari 2020.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren