1. Hideo Kojima is al bezig met volgend project

Hideo Kojima is al bezig met volgend project

Veel nieuwe beelden tijdens de Tokyo Game Show

Hideo Kojima vermeldt in een Tweet dat hij nu al bezig is met een volgend project. Dit is bijzonder ambitieus aangezien Death Stranding nog niet eens is verschenen.

In de Tweet vertelt Kojima dat hij op het moment druk is met een aantal zaken: Hij is bezig het het polijsten van Death Stranding, is bezig met de voorbereiding voor de Toky Game Show en is nu al bezig met de voorbereidingen van een nieuw project. Verder laat Kojima in het bericht weten dat hij graag een krab wil zijn, of dit met het volgende project te maken heeft, is nog onduidelijk. De kans is natuurlijk aanwezig dat Kojima simpelweg graag een krab wil zijn.

De Tokyo Game Show loopt van 12 tot 15 september en tijdens dit evenement wordt er 80 minuten aan Death Stranding-gameplay getoond. Tijdens dit evenement worden trouwens nog veel meer spellen geshowed. De Tokyo Game Show-line-up werd onlangs bevestigd op een Japans blog van PlayStation. Deze games komen tijdens het driedaags evenement ook aan de orde: Project Resistance, Nioh 2, Final Fantasy 7, Yakuza 7, Gran Turismo Sport, Call of Duty: Modern Warfare en Dragon Ball Z: Kakarot.

Death Stranding verschijnt 8 november voor de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren