1. Guerrilla Games krijgt Death Stranding-presentatie van Hideo Kojima

Guerrilla Games krijgt Death Stranding-presentatie van Hideo Kojima

Kojima mocht de engine van Guerrilla Games gebruiken

Niemand minder dat Hideo Kojima was gisteren in Amsterdam. Hij toonde daar Death Stranding aan het team van Guerrilla Games.

Guerrilla Games, de ontwikkelaar van de Killzone-reeks en Horizon: Zero Dawn, heeft aan paar jaar geleden zijn Decima Engine aan Kojima geschonken waarmee hij Death Stranding kon maken. Daarom was Kojima nu op het kantoor van Guerrilla aanwezig om zijn nieuwe game te tonen.

Hermen Hulst, de mede-oprichter van Guerrilla Games, plaatste foto's van het bezoek van Kojima. Hij laat weten "enorm onder de indruk te zijn" van Death Stranding.

Death Stranding moet op PlayStation 4 verschijnen, maar een releasedatum is nog altijd niet bekend. De game heeft rollen voor acteurs als Norman Reedus en Mads Mikkelsen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vet. Ben benieuwd wat dit gaat worden.

    Ik hoop ook nog steeds dat Guerilla een keer een nieuwe Killzone uitbrengt. Ik vond (deel 2 en 3) misschien wel de vetste FPS die ik gespeeld heb.
  • @Luigi1985 Na wat ze hebben geleerd met Horizon, hun inhouse engine, en de next-gen consoles straks, zou een game in de Killzone Universe wel weer heel tof zijn. Als je naar Shadowfall kijkt dan is dat grafisch vandaag de dag nog steeds ontzettend mooi.

    Een open wereld game in de Killzone Universe zou niet eens zo gek zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren