1. Hideo Kojima werkt op kerstavond aan zijn nieuwe project

Hideo Kojima werkt op kerstavond aan zijn nieuwe project

En nu moeten we geduld hebben...

Hideo Kojima werkt aan een nieuw project. Tijdens kerstavond werkte hij er aan.
Dat laat hij weten op Twitter. Hij schreef op kerstavond: "Ik wilde Last Christmas meteen in de ochtend zien maar ik realiseerde mij dat het vandaag kerstavond was. Ik als een oude man die in zijn eentje naar de bioscoop gaat? Ik heb mijn plannen aangepast en ben op kantoor gebleven om aan mijn nieuwe project te werken."


Wat het project precies inhoudt is niet bekend, maar het lijkt waarschijnlijk dat het om een nieuwe game gaat. Er zijn echter nog geen details over het project. Hideo Kojima staat vooral bekend als de geestelijk vader van de Metal Gear-games. Een aantal jaar geleden vertrok hij bij uitgever Konami en richtte hij zijn onafhankelijke studio Kojima Productions op. Dit jaar bracht hij daarmee de game Death Stranding uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ' he jongens kijk met hoeveel passie ik aan mijn games werk jongens. He jongens ik werk zelfs op kerstavond. He jongens ik (de weergaloze kunstenaar die ik ben) vergeet zelfs kerst door de passie voor mijn games die ik helemaal alleen maak zonder hulp. He jongens mag ik ff aandacht? Jongens? Aandacht! AANDACHT! JONGENS?!!…. hou van mij…'
 • @benjaminben Waarom klik je op dit bericht als je van te voren al weet dat het je irriteert? Waarom voel jij je geroepen om telkens jouw mening hierover te ventileren. In hoeverre verschil je dan van wat jij denkt dat Kojima doet?
 • @tielo
  Daarnaast is dit een Twitter bericht. En Twitter is toch bedoelt voor dit soort onzin…
 • @tielo

  Omdat ik mij kapot erger aan deze op aandachtsbeluste narcist. Als hij zichzelf constant publiekelijk veren in zijn mag reet steken, dan sta ik mijn volste recht om hier keer op keer wat van te vinden en dit te uiten. Hij valt in herhaling dus ik mag ook in herhaling vallen.

  Daarbij ; over Zelda heb ik mij op deze site meerdere malen op een zelfde wijze positief geuit, ik hou van de franchise en mensen mogen dit weten ook. Hier hoor ik nooit iemand over. Maar uit ik mij meerdere malen negatief op iets, dan mag ik niet meer op deze artikelen klikken en/of reageren. Ik vind het bullshit dat al je reacties maar van positieve aard moeten zijn. Natuurlijk hoef je heus niet zuur te zijn op alles, dat wil ik ook helemaal niet aanmoedigen, maar je mag hier best je mening uiten óók wanneer het niet positief is.

  Deze man vindt zichzelf geweldig, en dat deelt hij maar al te graag. Ik heb een zware hekel aan mensen zoals hij, dus dit deel ik dan maar weer al te graag. Hij mag weten dat niet iedereen fan is van mensen met gebrek aan bescheidenheid.

  Om hem maar even terug te kaatsen ; Je hoeft mijn reacties niet te lezen.

  p.s. in hoeverre verschil ik? Nou, ik doe niet aan schaamteloze zelfpromotie en drop iedere keer op social media hoe geweldig ik mijzelf vind.
 • @benjaminben Hij zet iets onschuldig op twitter, het is geen pers release oid. Michel Musters is degene die er een heel artikel van maakt en Inside Gamer die het plaatst dus de aandacht die de man krijgt is toch veel meer te wijden aan de media dan aan de persoon zelf. Moet je daar dan met je frustratie naar toe? (ik denk van niet)
  Verder ken je 'm niet. Je kent wat de media, vaak foutief, vertaalt. En hij maakt games die een hoop mensen leuk vinden en andere mensen niet. Wat heeft de man je gedaan waarom je zo extreem reageer? Misschien moet je je onvrede rechtstreeks op zijn twitter dumpen of 'm een mooie brief schrijven over hoe jij over hem denk want ik acht de kans klein dat ie IG leest.
  Hoe dan ook ik ben fan van Kojima en van jou.
 • @tielo

  Dit.


  Maar hé Kojima moet z'n bek houden en mag niks posten op Twitter zeker niet als het om zijn nieuwe project gaat.
 • @tielo

  Ik snap je zienswijze, en je hebt gelijk. Maar we gaan het over Kojima niet eens worden. Want zijn games kan ik waarderen, zijn houding en 'ik plak mijn naam op alles' niet.

  Daar laat ik het maar bij. Want ik ben ook fan van jou, en dat hoeft zoiets stoms en onbenulligs als dit niet te verpesten dacht ik zo ;) alvast een fijne jaarwisseling gewenst aan jou en de rest hier. Dat je nog maar veel dagboekjes mag posten ;)
 • @benjaminben Je zou je maar druk moeten maken zeg om iemand die iets op twitter post. Ik vermoed dat jij ook niet echt op forums komt waar ze vaak iets linken naar twitter?

  Genoeg internet voor jou en nog een paar anderen hier merk ik. Verkoop je pc en ga leven en reizen ofzo. Wat een frustratie is sommigen hier zeg.

  En een figuur als Piet S, snap niet dat de rest hier nog steeds met hem in discussie gaan over dit onderwerp.
 • @Snake_NL

  Grappig dat je mij als voorbeeld neemt, terwijl ik niet eens in discussie ga. :)
 • @benjaminben beetje jaloers?
 • @Jowy

  Hij slaat in ieder geval wel wartaal uit. Hij doet net of Kojima narcistisch is. Terwijl Kojima dat juist niet is.
 • @Meta_coola

  Ja Meta, we weten onderhand wel dat je het niet in wil zien. ;)
 • @Piet S.

  Ik zie het donders goed. Kojima is geen narcist.
 • @Meta_coola

  Dream on….
 • @benjaminben

  Als de realiteit een droom is het een erg goede droom.
 • @benjaminben
  jij bent duidelijk een narcist
 • @Jowy

  Google dat woord maar even.
 • @benjaminben

  Val, de voor hen heilige, Kojima niet aan hoor… Want dan… :)
 • @benjaminben

  Het ‘Geef MIJ aandaaaaachttt…’ gehalte is inderdaad weer hoog. :)
 • @Piet S.

  En wrm denk jij dat? Dit is gewoon een hint dat hij aan een nieuw project zit te werken voor de ps5. En nee niet voor de switch ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren