1. Hideo Kojima wil anime, manga en vreemdere games gaan maken

Hideo Kojima wil anime, manga en vreemdere games gaan maken

Een Mecha-anime?

Ontwikkelaar Hideo Kojima wil niet alleen games produceren, hij wil zich ook bezig gaan houden met manga, anime, films, episodische titels en games die alleen digitaal beschikbaar zijn.

Hideo Kojima en creatief hoofd Yoji Shinkawa hebben projecten besproken die ze samen willen doen in een interview met Famitsu. Dankzij de vertaling van DualShockers wordt duidelijk dat Kojima interessante plannen heeft voor de toekomst. Shinkawa en Kojima gaven aan dat ze graag samen aan een manga willen werken, Shinkawa zegt dat hij graag direct contact heeft met iets, het creëren van een manga past daarbij. Verder wil het duo gaan werken aan meer mech-gerelateerde content, dit is volgens de heren mogelijk een anime-project. Kojima wil ook graag films produceren, maar hij gaat daar niet verder op in.

Death Stranding

Tevens wordt duidelijk dat het duo graag wil werken aan vreemde games, omdat Death Stranding niet raar genoeg is. Volgens Shinkawa en Kojima is Death Stranding helemaal niet zo vreemd en kan het raarder. Kojima bevestigt verder dat Kojima Productions momenteel bezig is met het produceren van meerdere games, waaronder één groot project. Naast dit grote project wil hij zich bezig houden met kleinere games zoals episodische titels en games die alleen digitaal beschikbaar zijn. Over de inhoud van deze projecten heeft het duo niks laten weten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • een game met episodes a la life is strange zou ik wel zeer cool vinden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren