1. Update: Waar kan je Super Mario 3D All-Stars bestellen?

Update: Waar kan je Super Mario 3D All-Stars bestellen?

Tijdelijk beschikbaar

Vandaag is Super Mario 3D All-Stars verschenen voor de Switch. Omdat deze beperkt wordt uitgebracht, kan het nog wel eens lastig zijn om deze te bestellen. We zetten voor je op een rij waar de game te koop is.

Mario bestaat 35 jaar en dat heeft Nintendo gisteren gevierd middels een speciale anniversary-direct vol met aankondigingen. Een van deze aankondigingen was Super Mario 3D All-Stars, een verzameling van 3 klassieke Mario-games van verschillende generaties. De 'game' komt echter gelimiteerd uit en zal dus uit de schappen verdwijnen. Dit maakt de game een collectors item en daarom zetten wij alle winkels op een rijtje waar de game te bestellen is.

Het is best zeldzaam dat Nintendo een game gelimiteerd uitbrengt. Als iets dergelijks gebeurt, hebben we het vaker over gelimiteerde fysieke uitgaven, terwijl de game nog altijd beschikbaar blijft via de digitale winkel. Dit is echter niet het geval bij Super Mario 3D All-Stars. Deze game zal tot eind maart 2021 in beide fysieke en digitale winkels verkrijgbaar zijn en daarna zal hij wederom in beide niet meer verkocht worden. Wees er dus op tijd bij!

Fysiek

Digitaal

Nintendo eShop - €59,99

InsideGamer wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren