1. Hints voor nieuw seizoen van Fortnite ontdekt

Hints voor nieuw seizoen van Fortnite ontdekt

Plasjes water

Fortnite is waarschijnlijk weer begonnen met het droppen van hints naar het nieuwe seizoen van de populaire battle royale-game. Dit keer gaat het niet om gouden voorwerpen, maar plasjes met water.

Dataminers hebben het al even over de volgende Fortnite map-aanpassingen. Volgens Tabor Hill gaat Fortnite Chapter 2 van seizoen 3 over water. Hill zegt dat hele delen van de map onder zullen lopen met water. Daarnaast zouden er een soort van haaien-voertuigen zijn. Ook zou Deadpool volgens Hill zo populair zijn geweest dat Epic Games ook Aquaman gaat toevoegen aan de battle royale-game.

Hill had op 27 april ook al enorm veel informatie over de party-mode. Hij noemdeFortnite Party-Royale nog niet bij naam, maar had het al wel over minigames en een grote plaza.

De kans dat het volgende seizoen het thema 'water' heeft, is erg groot. Verschillende Fortnite-spelers merken plasjes water op in de game. Sommige spelers zeggen zelfs dat deze plassen water iets weg hebben van de originele Fortnite map.

In vorige Fortnite-seizoenen hintte de game ook al naar toekomende seizoenen. Zo vonden spelers vlak voor Chapter 2 van seizoen 2 heel veel gouden voorwerpen wat uiteindelijk duidde op Midas, de leider van GHOST.

En als dat allemaal nog niet genoeg was, is de tegel in de PlayStation Store van Fortnite veranderd naar de onderstaande afbeelding, een flinke plas met water.

Fortnite

Volgens Tabor Hill kunnen duiden de plasjes water op een nieuwe map waar een groot deel, of delen van de map onder water zijn gelopen.Epic Games heeft echter nog niets bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren