1. Locaties uit eerste seizoen Hitman komen naar vervolg via dlc

Locaties uit eerste seizoen Hitman komen naar vervolg via dlc

Gratis voor spelers van seizoen 1

Hitman 2 krijgt via downloadbare content de gebieden en missies uit de eerste game.

De dlc heet World of Assassination en moet er voor zorgen dat alle zes locaties van 'seizoen 1' uiteindelijk naar het vervolg komen. Deze missies uit de vorige game krijgen verbeterde AI en gevechten, nieuwe items en mooiere graphics.

The World of Assassination moet vanaf de release van de game geüpdatet worden. Daarnaast worden er constant nieuwe modi toegevoegd, waaronder het recentelijk onthulde Sniper Assassin, dat nieuwe maps krijgt wanneer het vervolg lanceert.

In de trailer is hieronder te zien hoe diverse features uit Hitman 2 in de locaties van de vorige game worden geïmplementeerd. Spelers die de eerste game hebben gekocht krijgen de dlc gratis, hoeveel het voor nieuwe spelers gaat kosten is nog niet bekend. Hitman 2 komt op 13 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren