1. Hitman 2, Ori en aangevallen door zombies - IG in LA op de E3 2018 - Aflevering 6

Hitman 2, Ori en aangevallen door zombies - IG in LA op de E3 2018 - Aflevering 6

De tweede dag van de E3 betekent lekker veel games spelen! Dennis checkte bijvoorbeeld Ori and the Will of the Wisps, Lucas ein-de-lijk Beyond Good and Evil 2 en Jacco ging op pad voor Hitman 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Matthijs Rooks Maakt video voor InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited. Houdt van RPG's, shooters en racegames. Allround film/serie/comicgeek.

Reacties

  • Kunnen jullie ook meer aandacht geven aan de minder grote namen games? Ik zie toch heel veel Nintendo op deze site en veel over de grote titels van de PS en Xbox. Maar spellen als world war z en the walking dead. Krijgen bijna geen aandacht. Dit zijn toch 2 spellen die veel weg hebben van left 4 dead en zie graag daar wat meer info over (als jullie dit hebben) de verschillen tussen die 2 games. Ook spellen die jullie op de beurs tegenkomen die niet in de grote shows te zien zijn geweest is misschien een leuk voor een special. Misschien moet ik volgend jaar maar mee om deze spellen wat meer aandacht te geven 😁. Maar goed, ik snap dat de grote titels natuurlijk meer hits aan trekken iets wat deze site nodig heeft. Zelf vind ik dat deze site een leuke community heeft die in de comments af en toe leuke discussies geven zonder meteen uitgescholden te worden voor dikke fanboy.
  • Ik kan echt geen enkel filmpje aanklikken die jullie er op zetten.
  • @Glazeh Nee ik ook niet heel irritant.
  • @Glazeh Probleem heb ik ook altijd op mobiel tenminste op pc kan ik wel altijd de video aanklikken.
  • @Glazeh Ik heb precies hetzelfde, beetje irritant.

    OT: Ben zeer benieuwd naar Ori 2. In de trailer zag ik al enkele nieuwe moves en verfrissingen in gameplay. Deze gaat zeker bij mij in de library komen en kijk er erg naar uit om deze te spelen. Nu nog wachten op de release.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren