1. Hitman 2-update in teken van de klassieke horrorfilm

Hitman 2-update in teken van de klassieke horrorfilm

Halloween-evenement voor iedereen speelbaar

Hitman 2 krijgt een Halloween-evenement genaamd de Escalation Contract en het gaat deze week nog van start

Ontwikkelaar IO Interactive heeft nog niet bekendgemaakt wat het evenement precies inhoudt. Wel is er vandaag een nieuwe trailer onthuld en de korte video geeft het thema van de update weer: klassieke horrorfilms.

In de trailer zien we Agent 47 met een angstaanjagend masker op zijn hoofd, oftewel, een pompoen, en hij is uit op wraak. Veel meer wordt er niet verklapt in de video, het is echter wel duidelijk dat de Hitman weer een aantal aparte kostuums uit de kast heeft getrokken. Daarnaast zien we dat hij zijn slachtoffers meesleurt naar een soort van altaar, maar wat zijn plannen zijn is nog onduidelijk.

Het Hitman Halloween-evenement is toegankelijk voor iedereen met de gratis Hitman 2 starter pack. Dit betekent dat spelers zelfs mee kunnen doen aan het evenement wanneer ze het volledige spel niet hebben. Bovendien blijft de spelmodus ook na Halloween speelbaar.

IO Interactive heeft aangegeven dat de update 22 oktober verschijnt (vandaag dus).

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren