1. Hitman-maker IO Interactive werkt aan nieuwe James Bond-game

Hitman-maker IO Interactive werkt aan nieuwe James Bond-game

'Project 007'

IO Interactive werkt aan een nieuwe James Bond-game genaamd Project 007. Dat laat de Hitman-maker weten via een nieuwe teaser.

Project 007, een werktitel voor de uiteindelijke game, betreft een origineel 'James Bond-oorsprongsverhaal'. Spelers stappen namelijk in de schoenen van een beginnende Bond en moeten gedurende het verhaal zijn 00-status verdienen.

Op de website laat IO Interactive weten dat de studio de game zelf ontwikkelt en uitgeeft. Momenteel is IO Interactive op zoek naar onder andere een senior producer, concept artist en multiplayermanager. Vermoedelijk is de game daarom nog in een vroeg stadium en krijgt het een multiplayermodus.

Een releasedatum en platformen voor Project 007 zijn nog niet bekend. Momenteel werkt de studio ook aan Hitman 3, dat op 20 januari verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch (cloud gaming) en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ben benieuwd!!!
 • Ik las eerst 'The Initiative' haha
  Was alweer even verward
 • Hopelijk gaan ze wel gedeeltelijk weg van het Hitman concept.
  Maar zin in!!
 • Nice hoor, ben benieuwd!
 • De lat blijft sinds Goldeneye 64 erg hoog! Hopelijk komt er wat moois uit.
 • @Gaaiz
  Ja dat wordt heel moelijk. Over Goldeneye 64 heen komen is bijna onmogelijk. Maar ioi is een hele goede studio en ik heb er wel vertrouwen in. Wordt tijd voor een nieuwe 007 game!

  Dat Sony nog geen 007 game heeft uitgebracht verbaasd me enigzins. Sony is toch eigenaar van mgm en daarmee toch ook de James bond licence?
 • Wat tof voor die studio, dat ze als onafhankelijke dev zo'n project binnen hebben gesleept. De combinatie maakt ook wel veel sense! Er zal vast een vleugje Hitman in zitten, maar ik ben benieuwd wat ze kunnen in een doorlopend verhaal in plaats van een level na level opzet van hun laatste titels. Een om in de gaten te houden.
 • Hopelijk een classic Bond sfeertje, die nieuwe films trekken me niet zo. Het mag van mij over the top zijn, zoals Kingsman dat doet.

  Eender hoe benieuwd als fan van dit filmgenre.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren