1. Hitman-studio wil bekendstaan om nieuwe IP's

Hitman-studio wil bekendstaan om nieuwe IP's

Daarnaast werkt men aan de aangekondigde James Bond-games

Hitman-ontwikkelaar IO Interactive wil meer nieuwe IP's maken en daarom bekend staan.

Dat laat CEO Hakan Abrak weten in een interview met Game Informer. "Hitman en IO Interactive horen logischerwijs bij elkaar. Maar ik denk dat IO Interactive in de toekomst niet perse bekend moet staan als 'de Hitman-studio'. Mensen moeten IO Interactive als IO Interactive zien, de makers van verschillende IP's en een plek van creativiteit waar Hitman zeker één van onze kinderen is, maar waar ook meer kinderen zijn. Eén daarvan is 007."

Eind vorig jaar werd Project 007 onthuld, een nieuwe James Bond-game die in ontwikkeling is bij IO Interactive. Spelers stappen in de schoenen van een beginnende bond en moeten gedurende het spel de 00-status verdienen. Het is nog niet bekend wanneer en op welke systemen de game uitkomt.

Op 20 januari verschijnt Hitman 3, de afsluiter van een nieuwe trilogie rondom huurmoordenaar Agent 47. De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Switch (via cloud gaming). In een post op ResetEra geeft de ontwikkelaar aan dat de drie recente Hitman-games bij elkaar niet meer dan 100 gb op pc of consoles in beslag nemen.

Hitman 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren