1. Bekijk om 16:00 uur een Hitman 3-presentatie

Bekijk om 16:00 uur een Hitman 3-presentatie

Meer informatie over de nieuwe game met Agent 47

De Deense ontwikkelaar IO Interactive, bekend van de Hitman-games, gaat vanmiddag om 16:00 uur een livestream houden. Dat maakte IO Interactive bekend op Twitter.

De livestream start om vier uur ’s middags en legt de focus op Hitman 3 die een paar weken terug werd onthuld tijdens de PlayStation 5-presentatie. Er is weinig over de game bekend behalve dat één van de locaties in de game Dubai is. Volgens IO Interactive gaat daar vanmiddag verandering in komen, want tijdens de presentatie wordt er nieuwe informatie over Hitman 3 onthuld. De stream is hieronder te bekijken.

Hitman 3 moet in januari 2021 uit gaan komen op de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en de Xbox Series. Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren