1. Hoofdpersonen Far Cry New Dawn schitteren in live action-trailer

Hoofdpersonen Far Cry New Dawn schitteren in live action-trailer

Twice as Evil brengt je al lekker in de stemming voor de game

Ubisoft heeft voor de game Far Cry New Dawn een live action-trailer geplaatst waarin hoofdpersonen Lou en Mickey flink huishouden in een café.

De trailer laat verder weinig nieuwe details los over het verhaal van de game, maar past wel volledig in de trend van live action-trailers die Ubisoft uitbrengt voor zijn games. Ook voor Far Cry 5 was dit geval.

Bekijk de trailer hieronder:

In de game krabbelt de mensheid na een nucleaire oorlog langzaam maar zeker weer op. Spelers helpen overlevenden bij het opbouwen van Prosperity, een veilig kamp. De Highwaymen, onder leiding van de tweelingzussen Mickey en Lou, proberen dit echter te verpesten.

Wij hebben Far Cry New Dawn al uitgebreid kunnen spelen, lees hier onze preview. New Dawn is vanaf 15 februari beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One en gaat 44,99 euro kosten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren