1. Hori maakt Joy-Con met vierpuntdruktoets

Hori maakt Joy-Con met vierpuntdruktoets

Komt in juli uit in Japan

Hori maakt een linker Joy-Con-controller met daarop een vierpuntdruktoets.

In plaats van een vierpuntdruktoets zitten op de huidige linker Joy-Con vier knoppen. Gamers die bijvoorbeeld graag platformers of fighters spelen zijn nu aangewezen op de Pro Controller voor een vierpuntdruktoets, maar de Joy-Con-controller van Hori moet hier verandering in brengen.

De controller mist wel bepaalde essentiële features. Zo is hij niet wireless, wat betekent dat hij alleen werkt wanneer hij aan de Switch vastzit. De controller is dus alleen geschikt voor de handheldmodus. Ook is er een gyro sensor.

De controller komt in juli in Japan uit. Een Europese release is vooralsnog niet aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Heb liever dat de er wat aan de positie van de analoge stick op de rechter joy con gedaan wordt. Die zit echt op een vervelende plaats. Daarom game ik ook vrijwel nooit in handheld mode
  • @kaassouflee30

    Jij speelt weinig op xbox controllers wellicht? Ik vind de positie van de xbox/switch pro controller wel lekker zo. In handheld mode vind het ok maar is mijn probleem meer dat het best wel breed uit elkaar staat waardoor ik daar ook niet heel erg enthousiast over ben op die manier.
  • @kaassouflee30

    Eh wat, ze zitten op de joycon en pro controller op dezelfde plaats
  • Dit is wel een mooie uitbreiding die ik al verwachte weet je de prijs al ?
  • Wellicht handig voor mensen die SSB straks willen spelen in handheld modus?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren