1. Horizon Zero Dawn 2 mogelijk bevestigd door Guerrilla-vacature

Horizon Zero Dawn 2 mogelijk bevestigd door Guerrilla-vacature

Meerdere vacatures verschenen

Al eerder leken vacatures de komst Horizon Zero Dawn 2 te bevestigen, maar voor een nieuwe functie bij Guerrilla bestaat daar nu geen twijfel meer over.

De vacature in kwestie opent met het volgende: “Binnen Guerrilla hebben wij vier teams die toegewijd zijn aan het creëren van de prachtige landschappen van Horizon.” De vacature vraagt om een ‘technical vegitation artist’ die gaat helpen met het creëren van vegetatie om de wereld van de onbenoemde game aan te kleden. Ook is ervaring met het creëren van vegetatie voor een open wereld van groot belang.

Een andere vacature vraagt om een ‘principal animator for living world’, deze medewerker gaat werken aan steden, dorpen, culturen en samenlevingen.

Eerder werd er al gehint naar het vervolg op de razend populaire game Horizon Zero Dawn. “Wacht maar tot je het vervolg ziet,” zei bijvoorbeeld actrice Janina Gavanker tijdens een Twitch-stream eerder dit jaar. Alhoewel in deze vacature niet specifiek ‘Horizon Zero Dawn 2’ genoemd wordt, wordt er wel sterk naar gehint.

De eerste game heeft binnen korte tijd miljoenen exemplaren verkocht en heeft een Gouden Kalf gewonnen, veel fans van de game verheugen zich dan ook op een vervolg.

Als Horizon Zero Dawn 2 uitkomt, is dat waarschijnlijk pas voor de volgende generatie consoles. De PlayStation 5 staat namelijk gepland voor eind volgend jaar en aangezien er tot nu toe nog niks bekendgemaakt is over een vervolg van Horizon Zero Dawn, is de kans klein dat de game voor de huidige generatie uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • Ik wil die eerste nog steeds een keer spelen, voordat de PS5 er is. Lijkt me een coole game, maar om de een of andere reden is me deze rond de releasedatum helemaal ontgaan.
 • @Luigi1985
  Ga je geen spijt van krijgen! Top game!

  En voor een prikkie te krijgen, dus daar kun je geen buil aan vallen.
 • @Soon.

  Ik voorzie over een paar weken een ‘gat’ in de releasekalender. Luigi’s Mansion is dan uitgespeeld en Links Awakening ook en dan schaf ik die mss wel aan (of/en modern warfare).
 • @Luigi1985 Inderdaad zeker doen. Echt een geweldige game.
 • Yeeuuyyy
 • Wat een topgame was deel 1, zonder dit spel was er ook geen Death stranding :p hup Holland hup. (Ook al kom ik uit België)
 • @CyberFl

  Amai dan zult gij wel goesting krijgen als den twee uitkomt!
 • Yes, laat maar komen!
  Hopelijk een launch game van de PS5.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren