1. Horizon Zero Dawns Aloy komt naar Fortnite

Horizon Zero Dawns Aloy komt naar Fortnite

Vanaf donderdag verkrijgbaar

Aloy, het hoofdpersonage uit Horizon Zero Dawn, komt naar de populaire battle royale-shooter Fortnite.

Dat is vandaag bevestigd. Het personage komt aanstaande donderdag in de Fortnite-itemwinkel te staan, samen met diverse accessoires en een bundel waarin alles in zit. 

Mensen met een PlayStation 5 kunnen daarnaast een tweede stijl van Aloy ontgrendelen in de game. In deze stijl is ze uitgedost zoals ze in Horizon Zero Dawn-uitbreiding The Frozen Wild gekleed was. Dit is vergelijkbaar met hoe PS5-eigenaren ook een tweede stijl voor Kratos konden ontgrendelen en Xbox Series-spelers aan de slag konden met een exclusieve versie van Master Chief.

Morgen kunnen Fortnite-spelers op PS4 en PS5 meedoen met de Aloy Cup. Zij maken daardoor kans om Aloy kosteloos te ontgrendelen in de game. Vanaf 16 april is daarnaast op alle systemen de tijdelijke Fortnite-modus Team Up! Aloy and Lara beschikbaar, waarin Aloy en Lara Croft samenwerken.

Meer informatie over Aloy in Fortnite is op PlayStation Blog te vinden. Het Nederlandse Guerrilla Games werkt aan een vervolg op Horizon Zero Dawn, genaamd Horizon Forbidden West, dat voor zover bekend dit jaar nog op PlayStation 5 en PlayStation 4 moet verschijnen.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren