1. Hotel Figueroa heeft Fallout 76-banner wegens E3

Hotel Figueroa heeft Fallout 76-banner wegens E3

Fallout-hype!

Dit jaar heeft Hotel Figueroa banners voor Fallout 76 opgehangen voor de jaarlijkse E3-conferentie.

Hotel Figueroa staat erom bekend elk jaar rond de tijd van de E3 grote posters op de drie gebouwen te hangen van een game die besproken gaat worden op de gamebeurs. Zo hebben er onder andere posters gehangen van Halo 4, Skyrim en Star Wars: Battlefront 2.

Dit jaar is geen uitzondering. AllGamesDelta heeft foto's gepubliceerd van Hotel Figueroa met de posters van Fallout 76, de game die Bethesda afgelopen week aangekondigd heeft. Bethesda heeft, naast de korte teaser trailer, nog niets bekendgemaakt over de aankomende Fallout-game, maar er gaan geruchten de ronde dat het een online survival-game wordt. Op de E3 worden meer details bekendgemaakt.

Ga voor alles over de E3 naar insidegamer.nl/E3.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ik krijg toch het gevoel dit juist wel singel player is met wat meer building mogelijkheden. Dus ik geloof niet echt die geruchten van multiplayer en online survival game!
  • @rippert ik hoop dat je gelijk hebt echt waar!!!

    Maar ben er bang voor.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren