1. Pas toegevoegde bug in Cyberpunk 2077 opgelost met hotfix

Pas toegevoegde bug in Cyberpunk 2077 opgelost met hotfix

Ook is een mod verwijderd die spelers gebruikten om seks met Keanu Reeves te hebben

Een bug die door een vorige patch werd toegevoegd aan Cyberpunk 2077 is met patch 1.11 van de game weer weggewerkt.

De pas geleden uitgebrachte update 1.1 maakte het spel niet alleen stabieler, maar voegde ook een bug toe waardoor het personage Takemura niet meer praatte. Daardoor kon de missie Down on the Streets niet uitgespeeld worden.

Update 1.11 werkt deze bug weer weg. De patch is op pc, consoles en Stadia beschikbaar. Op de officiële website is meer informatie over de patch te lezen.

CD Projekt Red heeft overigens ook een mod voor de game verwijderd waarmee het mogelijk was om huid-textures van personages aan te passen. Diverse spelers gebruikten die mod namelijk om het uiterlijk van Johny Silverhand - gespeeld door Keanu Reeves - op een seksrobot in de game te plaatsen. Daardoor maakte de mod het dus in feite mogelijk om in-game seks met Keanu Reeves te hebben. In deze video wordt daar meer van getoond.

Het eind vorig jaar verschenen Cyberpunk 2077 wordt geplaagd door diverse bugs en problemen. CD Projekt Red heeft beloofd zo snel mogelijk al deze bugs weg te werken en brengt regelmatig updates uit. Later dit jaar moet er ook een next-gen upgrade uitkomen, al is het spel al wel speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S via backward compatibility. Ondanks de bugs is Cyberpunk 2077 qua verkoop een groot succes.

cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Las het gisteren, sneu hoor. Ze zal de reacties van fans op dit project helaas niet meer mee krijgen. Weer een veel te jong Covid slachtoffer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren