1. Hover: Revolt of Gamers komt met trailer voor PS4-releasedatum

Hover: Revolt of Gamers komt met trailer voor PS4-releasedatum

Komt op 18 september naar PS4

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de PS4-versie van de game Hover: Revolt of Gamers. Eerder was er al een pc-versie van de game beschikbaar die ontwikkeld werd door Fusty Games.

De trailer toont beelden van de game die het Jet Set Radio-gevoel overbrengt. De game bestaat uit een open wereld die zowel offline als online gespeeld kan worden. Hover: Revolt of Gamers bevat vele missies en speelstijlen die allemaal in de open wereld toegepast kunnen worden. De game bevat tevens crossplay voor PS4- en pc-spelers.

Pierre Raffali, programmeur bij ontwikkelaar Fusty Games, legt uit dat er veel nadruk is gelegd bij de game als het gaat om de freerunning-mechanics in de open wereld om elke sprong een onbegrensd gevoel te geven. "We hebben ervoor gezorgd dat de arcade-stijl gameplay in gedachten werd gehouden die de Dreamcast en PS2-tijdperk met zich meebracht waar wij altijd zo nostalgisch over zijn geweest."

Naast de PS4 zijn er ook nog een Xbox One en Switch-versies aangekondigd op de officiële website van de game. Beide versies staan in de planning om dit jaar nog te verschijnen.

Hover: Revolt of Gamers verschijnt op 18 september voor PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren