1. HP werkt samen met Valve en Microsoft aan vr-headset

HP werkt samen met Valve en Microsoft aan vr-headset

Releasedatum onbekend

HP is een samenwerking aangegaan met Valve en Microsoft voor de ontwikkeling van een vr-headset. Dat blijkt uit de website van HP en een Steam-pagina van de headset die onlangs uitkwam.

Op de website van HP worden Valve en Microsoft vermeld als partners van de headset. De drie bedrijven sluiten de handen ineen en werken aan een apparaat dat momenteel simpelweg de naam: Next Gen HP VR Headset heeft. Op de site van HP meldt de ontwikkelaar het volgende:

“De nieuwe generatie HP VR-headset biedt een meeslepender, comfortabeler en meer compatibele ervaring dan de vorige generatie VR-headsets. Het wordt de nieuwe standaard in VR.”

Via de site van HP kunnen geïnteresseerden vragen om een bericht te ontvangen wanneer de headset beschikbaar is, daarnaast kunnen mensen ook aanvinken om updates te ontvangen.

Op de Steam-pagina staat een korte trailer waarin het ontwerp van de nieuwe headset geteast wordt. Het HP-logo is duidelijk zichtbaar aan de voorkant van de bril, maar verder vallen veel details weg in het duister. Wanneer de vr-headset uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren