1. Twee schoten gelost op huis van streamer tijdens livestream

Twee schoten gelost op huis van streamer tijdens livestream

Streams gaan gewoon door zoals gepland

Er is in één week twee keer op het huis van Guy Beahm, een Twitch-streamer die zichzelf ook wel Dr. Disrespect noemt, geschoten.

Dr. Disrespect stopte gisteren zijn livestream, waarin hij Call of Duty speelde. Tijdens de livestream is te zien hoe hij van zijn computer wegloopt om te bekijken waar een onbekend geluid vandaan komt. Vervolgens meldt hij dat iemand op het huis heeft geschoten. "Dit is al het tweede shot. Iemand schoot gisteren al op ons huis." Hier is een clip van het incident te zien.

Voordat hij de livestream stopzet, is Beahm zichtbaar in paniek en roept hij "jij mietje" naar de onbekende verantwoordelijke voor de schoten. Volgens Polygon laten de autoriteiten in Zuid-Californië weten dat er inderdaad twee meldingen binnen zijn gekomen van schoten.

Beahm was een van de streamers die meehielp met het populair maken van battle royale-games. Hij staat er wel om bekend dat hij vaak voor de gek wordt gehouden door kijkers van de stream, al is het niet duidelijk of de schoten daar verband mee houden. Beahm laat intussen weten dat niemand gewond is geraakt en dat de toekomstige streams gewoon doorgaan.

Twitch logo

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Echt te ziek dat zoiets gebeuren kan.
 • Ik kwam 'm bij het zoeken naar een Blackout stream van de week nog tegen. Persoonlijk vind ik het een vrij irritant persoon, maar deze actie is natuurlijk idioot.
 • @Gaaiz

  Ik vind hem ook een vrij irritant persoon, maar dat geeft inderdaad natuurlijk geen vrijbrief om schoten te lossen op iemands huis of waar op dan ook.
 • @Meta_coola Hij speelt natuurlijk gewoon een rolletje, in het filmpje zie je ook hoe die zijn pruik en bril afzet. Buiten dat is dit een bizar trieste actie, die man woont samen met zijn vrouw en kinderen, die zo geraakt hadden kunnen worden.
 • @Robskeee
  Snap ik wel, maar ik heb niet het idee dat hij zonder reden 2 maal beschoten wordt. Zal toch een achterliggend verhaal hebben denk ik
 • @blue_blade_3
  nja, er schijnt wel vaker geschoten te worden in Amerika.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren