1. Hyper Scape gaat vandaag in open bèta op pc

Hyper Scape gaat vandaag in open bèta op pc

Nieuwe trailer en gameplay van de battle royale-game getoond

De open bèta van battle royale-game Hyper Scape begint vandaag.

Dat heeft Ubisoft tijdens zijn Forward-livestream laten weten. De game was voorheen alleen via een vroege tech-test speelbaar voor een select gezelschap op pc. De open bèta kan via Ubisoft's website gedownload worden. Ook werden er een cinematische trailer en gameplaytrailer uitgegeven, die hieronder zijn te zien.

Hyper Scape werd onlangs al onthuld door Ubisoft. De game speelt zich af in de virtuele wereld Neo Arcadia. Spelers worden door middel van een deployment pod aan de grond gezet om zo het gevecht te starten. Neo Arcadia is een groot, stedelijke gebied waar verschillende sectoren te bezoeken zijn. Zoals gebruikelijk verdwijnen deze sectoren naarmate de match vordert totdat er een winnaar bekend is.

Tijdens een pot Hyper Scape kunnen namelijk speciale evenementen plaatsvinden waar kijkers en spelers invloed op uit kunnen oefenen. Dit zijn korte rondes waarin er bijvoorbeeld hoger gesprongen kan worden, of er meer levenspunten te verdienen zijn. Kijkers kunnen stemmen op dergelijke gebeurtenissen om zo een match te doen laten kantelen.

Hyper Scape wordt gratis speelbaar en, zoals vaker het geval is bij battle royale-games, kunnen spelers een battle pass aanschaffen. Zoals gebruikelijk kunnen spelers voortgang boeken in deze pas door de game te spelen. Bij Hyper Scape is het echter ook mogelijk om voortgang te boeken door te kijken naar streamers die de game aan het spelen zijn. Hoe meer er gekeken wordt, hoe meer voortgang er geboekt kan worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren