1. Hyper Scape wordt herzien om volle potentie te bereiken

Hyper Scape wordt herzien om volle potentie te bereiken

Geen succesvolle lancering op consoles

Ubisoft is ervan overtuigd dat Hyper Scape zijn volle potentie nog niet heeft bereikt en neemt de game daarom op de schop.

Dat blijkt uit een blogpost op de officiële website van Hyper Scape. Ubisoft legt uit dat de battle royale-game een succesvolle lancering heeft gekend op pc, maar niet op PlayStation 4 en Xbox One.

"Het is ons niet gelukt om de onze hoge verwachtingen te realiseren wat de release op console betreft", schrijft de ontwikkelaar.

Ubisoft geeft aan dat ze inmiddels vijf belangrijke verbeterpunten hebben gevonden die ervoor moeten zorgen dat de game zijn volle potentie wel bereikt. Het gaat hier om het gemak tijdens gevechten, gamemodi, doelstellingen, gewenning en cross-play.

Volgens de ontwikkelaar zijn vooral de hoogteverschillen een probleem tijdens vuurgevechten. Het aanbrengen van constante schade is op deze manier te moeilijk en dat maakt de game minder interessant voor nieuwe spelers. Daarnaast moeten nieuwe spelers volgens Ubisoft worden voorzien van trainingsactiviteiten. Verder moet het mogelijk zijn om de de grote van de map te kunnen veranderen om te wennen aan de hectiek van Hyper Scape.

Het voornaamste doel van de revisie is het werven van nieuwe spelers. De uitgever heeft echter ook aangegeven dat het zeer belangrijk is dat de game interessant blijft het huidige spelersbestand.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Paar potjes gespeeld bij launch en erna weer eraf gegooid van mijn harde schijf.
  • Het grootste probleem van Hyperscape is dat het gemaakt is omdat in BR momenteel veel geld valt te verdienen. Het is niet gemaakt om leuke game te zijn die geld verdient, omdat het leuk is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren