1. Hyrule Warriors: Age of Calamity uitgeroepen tot best verkochte Warriors-game ooit

Hyrule Warriors: Age of Calamity uitgeroepen tot best verkochte Warriors-game ooit

Meer dan 3,5 miljoen verscheepte exemplaren

Hyrule Warriors: Age of Calamity is de bestverkochte Warriors-game aller tijden.

Dat heeft ontwikkelaar Koei Tecmo aangekondigd. Er zijn wereldwijd meer dan 3,5 miljoen exemplaren van de vorig najaar verschenen game verscheept. 

Koei Tecmo ontwikkelt ook de vele delen van de Dynasty Warriors-reeks, waarin dezelfde actievolle Musou-gameplay zit. Daarnaast was het bedrijf ook verantwoordelijk voor de eerste Hyrule Warriors en Fire Emblem Warriors.

Koei Tecmo heeft ook bekendgemaakt dat er van Nioh 2 inmiddels meer dan 1,4 miljoen exemplaren zijn verscheept. In februari komt de game uit op pc en PlayStation 5. Dan verschijnt ook een PS5-collectie met het eerste en tweede deel.

Hyrule Warriors: Age of Calamity speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. De game is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Hyrule Warrios: Age of Calamity

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb in totaal 4 Warriors games gespeeld en AoC is voor mij veruit de beste (ook stukke beter dan HW). De game mag wel een framerate patch (2P-modus) krijgen, maar voor de rest vind ik de game gewoon echt heel dik. Mijn runner-up als GotY van 2020.

  Ik zou graag DLC voor deze game zien!
 • Met zoveel promotie filmpjes en reclame voor het spel had ik ook niet anders verwacht. Een maand voor release heb ik wel elke dag een filmpje voorbij zien komen van het spel. Daarnaast was het de holiday game van 2020 voor de Switch.

  Overigens heb ik zelf nog niet het spel uitgespeeld en ben ik ook nog niet zover maar hij is wel echt leuk. Moet er weer even tijd voor nemen om weer lekker te gaan hakken. Van de week komt ook weer Super Mario 3D World en dan hopen de onafgemaakte spelletjes weer op haha. Tsjaa dat Warzone heeft echt te veel game tijd ingenomen het afgelopen jaar.
 • I
  Dit is voor mij echt zo’n titel die ik laat liggen. Het is niet ECHT mijn ding. Ik geloof best dat het spel leuk is en ik denk dat ik het zelf ook wel leuk zal vinden, maar het is echt een type game dat bij mij op de tweede rang zou komen.  Vorig jaar heb ik een aantal ‘tweederangs’ games gespeeld zoals Rabbids vs. Mario en South Park, maar dat was bij gebrek aan nieuwe eersterangs games. Nu heb ik daar geen tijd voor. 3D World en hopelijk een PS5 met Demons souls staan al gauw voor de deur.
 • Maar wat een lag zeg, af en toe kom je nauwelijks vooruit. Game weggedaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren