1. Bekijk de lanceringstrailer van Hyrule Warriors: Age of Calamity

Bekijk de lanceringstrailer van Hyrule Warriors: Age of Calamity

Game is vanaf morgen beschikbaar

Morgen verschijnt Hyrule Warriors: Age of Calamity. Tijd voor de lanceringstrailer!

Age of Calamity is ontwikkeld door Koei Tecmo en speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. Het spel komt beschikbaar op de Nintendo Switch.

Zustersite Gamer.nl recenseerde de game en gaf een 8,5: "Sfeervolle omgevingen, zalige combat en een meeslepend verhaal: Hyrule Warriors: Age of Calamity doet eigenlijk alles goed, op een aantal technische minpunten na. Willekeurige framedrops en knullig camerawerk weerhouden de spin-off namelijk van perfectie."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Als ik zo naar de recensies kijk is het niet zo bijzonder
 • @Liquidshake

  Dit soort games uit hun serie (genre) krijgen eigenlijk nooit hele hoge cijfers. Kijk maar naar de Samurai Warriors of Warriors Orochi serie.

  Deze games zijn vooral in Japan en dergelijke razend populair.

  Je houd ervan of juist niet.
 • @Gourami er zijn genoeg games die anders zijn en toch hoog scoren. Heeft met kwaliteit te maken. In dit geval ziin het technische mankementen en repetitive gameplay
 • @Liquidshake

  Warrior games scoren nooit heel hoog. Dit omdat deze games eigenlijk alleen echt populair zijn in Japan en omliggende landen. Precies wat @Gourami zegt dus.

  Zelf had ik +/- en 8 verwacht en die verwachting is dus uitgekomen.

  De game heeft inderdaad (blijkbaar) ook wat technische mankementen, dus daardoor worden ook wat tiende puntjes in mindering gebracht, maar de hoofdoorzaak van die "slechte" net niet 8 is dat Warrior games (die altijd repetitief zijn) niet zo heel populair zijn in het westen. Voor velen is het een 'hit or miss'. Ik ga er vanaf morgen in ieder geval vollebak mee aan de gang en ik kan ook echt niet wachten om eraan te beginnen! :)

  Daarnaast is het natuurlijk ook geen BotW2, o.i.d.
 • @PietS.

  Ign gaf het een 9, dus best prima. Alleen is de camera en de framerates enorm storend. Maar er zit genoeg content in.
 • @LosPilotas

  Er zijn blijkbaar inderdaad technische problemen. Heel jammer en onnodig, maar verder lijkt het een zeer prima game te zijn, ja.
 • @PietS. Mee eens, het moet je wel liggen. Repetitief betekent nog niet slecht, anders zou iedere mmorpg als slecht bestemd kunnen worden.
 • @Liquidshake

  Precies. Ieder z'n ding natuurlijk. Ik vind het meestal, na 1 Warriors game uitgespeeld te hebben, ook wel even genoeg geweest.
 • Game komt morgen binnen tenminste als PostNL meewerkt. Heb ene kant wel zin in de game aan de andere kant heb nu ook een nieuwe Xbox waar ik nog genoeg op heb te doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren