1. Hyrule Warriors: Age of Calamity wordt eind september weer getoond

Hyrule Warriors: Age of Calamity wordt eind september weer getoond

Tijdens de Tokyo Game Show

De pas aangekondigde Switch-game Hyrule Warriors: Age of Calamity wordt op 26 september weer getoond.

Dat laat Nintendo weten op Twitter. Op dezelfde dag houdt ontwikkelaar Koei Tecmo zijn presentatie op de Tokyo Game Show, dus waarschijnlijk doelt Nintendo op die presentatie. Het is onduidelijk om wat voor beelden het gaat, al lijkt het waarschijnlijk dat er meer gameplay van het spel wordt getoond.

Age of Calamity speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. Behalve de traditionele hack 'n slash-gameplay lossen spelers ook puzzels op en spelen ze nieuwe vaardigheden vrij. Ook zijn bekende personages als Link, Zelda en de vier Champions uit Breath of the Wild Speelbaar.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt op 20 november voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Mooi ben eigenlijk wel benieuwd gameplay wise wat het verschil met Hyrule Warriors gaat wezen.
  • @DefenseForceNL

    Gameplay-wise zal er niet heel veel verschil zijn, denk ik. Ik las wel ergens iets over meer puzzels en het uitgebreider unlocken van vaardigheden.

    Ik heb hier wel echt zin in! <3
  • Ze pakken wel echt uit met deze game. Het Zelda team moet hier dan ook wel zoveel vertrouwen in hebben dat dit echt een goede game wordt. Ben erg benieuwd en hoop ook dat dit een dijk van een game wordt. De tekende zijn in ieder geval goed en dat ze meer willen laten zien van de game stemt me ook altijd goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren