1. De Iceborne-dlc voor Monster Hunter: World staat voor september gepland

De Iceborne-dlc voor Monster Hunter: World staat voor september gepland

Komt eerst naar consoles, dan naar pc

Op 6 september komt de Monster Hunter: World-dlc Iceborne uit op consoles.

Het gaat hierbij om de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game. De pc-versie van de uitbreiding moet later in de winter volgen. In de State of Play-presentatie van Sony vannacht werd een nieuwe trailer getoond. Na State of Play zond Capcom tevens een livestream met meer informatie over de uitbreiding uit.

Iceborne speelt zich af direct na de verhaallijn van Monster Hunter: World. Met de uitbreiding worden een nieuwe quest rank, monsters en gebieden geïntroduceerd. Producent Ryozo Tsujimoto liet eerder weten dat de uitbreiding ongeveer dezelfde grootte heeft als de oudere 'G'- of 'Ultimate'-edities.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Zoberg blij dat MH zich nu gevestigd heeft als een wereldwijd geliefde tripple A franchise. En het geeft ze ook niks gekost. Tis nogsteeds even goed als toen het een niche franchise was. Nu EDF nog ;)
  • @Fukushu
    Wie weet koop ik deze DLC wel. Ik vond monster hunter world een erg toffe game, alleen na een lange tijd spelen begon het iets te vervelen. Wellicht dat dit me weer zover krijgt om het weer op te pakken.

    Ik ben wel die douchebag met de hunting horn, maar ik val wel gewoon aan haha.
  • Hier heb ik zoveel zin in.
  • Pc zal helaas nog wat langer duren, maar zoveel zin in. Wat een fantastische game en in het bijzonder de hamer gameplay, bambam.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren