1. IG Community Awards: De beste pc-games

IG Community Awards: De beste pc-games

Een versplinterde categorie

2018 is bijna voorbij, dus het is tijd om lekker terug te blikken op het afgelopen gamejaar. Jullie hebben de afgelopen weken fanatiek gestemd op de IG Community Awards en het is tijd om de winnaars bekend te maken! Met vandaag de beste pc-games van 2018.

3. Subnautica

Vrijwel alle games kregen weinig stemmen in deze categorie, maar gelukkig kreeg Subnautica voldoende stemmen om op de derde plek te eindigen. Deze survivalgame geeft een prettige twist aan het genre door spelers in een kleurrijke onderwaterwereld te dompelen en de verschrikkingen van de zee te tonen. Dit in combinatie met de spanning van zuurstof, gezondheid, honger en dorst maakt het een uiterst spannende pc-game.

subnautica

2. Two Point Hospital

Nostalgie speelt een grote rol bij de tweede plaats, want de spirituele opvolger van Theme Hospital heeft het goed gedaan. Two Point Hospital is een ontzettend leuke simulator waarin je ziekenhuizen bouwt en mensen helpt met de meest gekke problemen. Je managementvaardigheden worden op een fijne manier op de proef gesteld, waardoor de game urenlang interessant blijft.

two point hospital

1. Battlefield 5

EA's laatste shooter spant de kroon op de pc. Battlefield 5 is met Nvidia Ray Tracing en andere vooruitstrevende technische snufjes dan ook een rasechte pc-game, maar perfectioneert ook de gameplay van de serie. Naast een uitstekende multiplayer-modus met maps die vrijwel allemaal rechtdoen aan de Tweede Wereldoorlog, is ook de verhaalmodus zeer interessant. Het enige wat we hebben aan te merken op de game is het gebrek aan content, maar hopelijk komt dat in 2019 helemaal goed.

Battlefield 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Dat Ray tracing is toch helemaal niet van AMD?
  • @aupslegend
    Volgens mij zijn er geen AMD kaarten die het ondersteunen inderdaad.
  • @aupslegend klopt! Was even in de war.
  • Subnautica en Two Point Hospital wil ik zeker nog een keer proberen. Ben wel verbaasd dat BF5 op 1 staat.
  • @Gaaiz

    Tsja dat komt natuurlijk ook dat die game veel verkocht is. Mensen stemmen toch op wat ze zelf hebben/spelen. Als andere games beter zijn, maar ze die niet in bezit hebben stemmen ze daar ook niet op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren