1. IG Community Awards: Beste films en series

IG Community Awards: Beste films en series

Superhelden domineerden 2018

2018 is bijna voorbij, dus het is tijd om lekker terug te blikken op het afgelopen gamejaar. Jullie hebben de afgelopen weken fanatiek gestemd op de IG Community Awards en het is tijd om de winnaars bekend te maken! Met vandaag de beste films en series van 2018.

films

3. Deadpool 2

Deadpool 2 is een interessante keuze, aangezien niet iedereen te spreken was over Ryan Reynolds baldadige tweede superheldenoptreden. Desondanks komt de film op een derde plaats terecht, met 9,6 procent van de stemmen. Wellicht is het een voorbode op Detective Pikachu in 2019, want dan neemt Reynolds de rol aan van de gele stroommuis.

Deadpool

2. Bohemian Rapsody

Veel opvallender is Bohemian Rapsody, een film die nog steeds in de bioscoop draait en door critici allesbehalve warm werd onthaald. Het grote publiek is toch onder de indruk van Rami Maleks vertolking van Freddy Mercury en zijn tragische teloorgang. Met 11,4 procent van de stemmen landde de film op de tweede plaats.

bohemian

1. Avengers: Infinity War

Het is niet zo verrassend dat Infinity War op de eerste plaats staat. Behalve dat vrijwel iedereen de film heeft gezien, is het misschien wel de beste Marvel-film ooit. In dit gigantische epos nemen de Avengers en Guardians of the Galaxy het eindelijk op tegen Thanos. Van de actie krijg je kippenvel, ieder personage komt goed uit de verf en de gebroeders Russo maken gewaagde keuzes. We kunnen niet wachten tot Endgame, die volgend jaar verschijnt.

Avengers: Infinity War

series

3. Dragon Ball Super

Dragon Ball Super kreeg dit jaar een knallend einde met de Universe Survival Saga, waarin Goku en zijn vrienden het tegen de krachtigste vechters ooit opnemen. Ondanks dat het een erg langdradige saga is (met meer dan vijftig afleveringen), bevat het alles wat Dragon Ball Super zo goed maakt: ontzettend vette gevechten en een hoop komische onzin. Laat die Broly-film maar komen.

Dragon ball

2. Better Call Saul seizoen 4

Op de IG-redactie konden we dit jaar niet onder Better Call Saul uit. Sommigen noemen het zelfs een betere serie dan Breaking Bad, een heel groot compliment Blijkbaar maakte het vierde seizoen ook indruk op de bezoekers, want de serie is met 10,9 procent van de stemmen op de tweede plek geëindigd.

1. Daredevil seizoen 3/The Haunting of Hill House

Jawel, voor series hebben we een gedeelde eerste plaats. Zowel Daredevil seizoen 3 en The Haunting of Hill house kregen 17,3 procent van de stemmen. Die eerste was wellicht de verrassendste, omdat het tweede seizoen niet zo heel best werd ontvangen. Het optreden van de Kingpin en het achtergrondverhaal van Bullseye maken het een van de meest intrigrerende Marvel-series tot op heden. Het was daarom extra zuur dat de serie is geannuleerd door Netflix.

The Haunting of Hill House kwam rondom Halloween op Netflix en weet op fenomenale wijze een spookhuisverhaal te combineren met hedendaags drama. De serie draait dan ook meer om deze combinatie dan pure drama, hoewel er altijd een spanning in de lucht hangt. Is het echt wat de Crain-familie ziet? Of draaien ze langzaamaan door? Hoe dan ook, het is een waardige serie voor de eerste plek.

Daredevil seizoen 3
haunting of hill house

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ondanks het niet in lijn is met mijn persoonlijke lijstje ben ik er wel content mee

  Dit zijn mijn films die ik het beste vind

  03 Jurasic World: Fallen Kingdom

  Ze gaan met deze franchise precies de kant op waar ik wil dat ze naartoe gaan. Laatste helft van de film was Dino Crisis in film vorm en dat maakte mij erg blij

  02 The Meg

  De beste haaien film sinds Jaws 1, enige minpuntje voor mij was dat de film pg-13 is

  01 Deadpool 2

  Deel 1 was al erg goed, het had een geweldige mix van humor en gore en deel 2 doet daar een flinke schep bovenop

  en series die ik het beste vind

  03 Happy!

  Van de makers van Crank 1 en 2, totaal gestoord en ultra over de top maar juist daarom zo geweldig.

  02 Goblin Slayer

  Één van de meest brute en coolste anime van dit jaar

  01 Ash vs Evil Dead Season 3

  Zonder twijfel de beste serie van dit jaar. Het blijft zuur dat het over en uit is voor AvED en dat Bruce Campbell aangegeven heeft dat ze als ze verder gaan met de franchise er een nieuwe en jongere acteur moet komen voor de Ash Williams rol. Maar de serie is wel echt geëindigd met een bang!


  Dragon Ball Super had in m'n top 3 kunnen zitten maar omdat ik afgehaakt ben bij de Japanse versie op het moment dat funimation de Engelse dub uitbracht ( sorry maar Dragon Ball is voor mij één van de weinige anime waar ik de Engelse versie superieur vind aan de Japanse versie) ben ik nog niet zo ver.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren