1. IG Community Awards Beste Nintendo Switch-games 2018

IG Community Awards Beste Nintendo Switch-games 2018

2018 is bijna voorbij, dus het is tijd om lekker terug te blikken op het afgelopen gamejaar. Jullie hebben de afgelopen weken fanatiek gestemd op de IG Community Awards en het is tijd om de winnaars bekend te maken! Met vandaag de beste Switch-games van 2018.

3. Octopath traveler

Een van de mooiste Switch-games van 2018 staat op de derde plaats. Octopath Traveler is een heerlijke jrpg die het verhaal van acht uiteenlopende personages vertelt. Hoewel de groep gek genoeg niet samenkomt, is elk individueel verhaal intrigerend genoeg om tientallen uren te blijven grinden. Ook heeft ontwikkelaar Acquire een uitstekend vechtsysteem in de game gestopt, dat van elk gevecht een ware strijd maakt. Ben je dus in voor een diepe, doch toegankelijke rpg, zoek dna niet verder dan Octopath Traveler.

Octopath Traveler

2. Pokémon let's Go Pikachu

Dit jaar bracht Game Freak een iets andere Pokémon-game uit. Pokémon Let's Go: Pikachu en Eevee combineren verschillende elementen uit de Pokémon-rpg's met de vangmechaniek uit Pokémon Go. Dit maakt de games ontzettend toegankelijk voor nieuwkomers en biedt tegelijkertijd een heerlijke nostalgiereis door een kleurrijk Kanto. Met 12 procent van de stemmen was de game vrij populair onder Switch-bezitters.

Pokemon Lets Go

1. Super Smash Bros. Ultimate

Niet geheel onverwacht staat Super Smash Bros. Ultimate op de eerste plaats. De ruimte meerderheid van de bezoekers vindt Sakurai's ultieme Smash-game de beste Switch-titel van het jaar, en daar zijn we het geheel mee eens. De game zit bomvol met content en bevat 76 uiteenlopende vechters en heeft voor het eerst sinds jaren weer een volwaardige singleplayer-modus. Gefeliciteerd Super Smash Bros.!

super smash

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Goeie top 3 naar mijn mening.
 • Geen verassing als je weinig keus hebt :p
 • Matig Switch jaar. Het begon allemaal zo goed in 2017. En nu weer hetzelfde liedje als de Wii.

  Btw; Is Nintendo Benelux dicht tussen kerst, oud en nieuw? Valt wel op dat sommige Nintendobericht snipers schitteren in afwezigheid.
 • @SmartTies
  Die zitten in Japan.
 • @SmartTies
  Na we hebben namelijk nog een leven en doen andere leuke dingen. Het is beter dan iemand die weer op een bepaalde site zuur aan het doen is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren