1. IG Community Awards: de Beste PS4-games van 2018

IG Community Awards: de Beste PS4-games van 2018

Een logische maar mooie lijst

2018 is bijna voorbij, dus het is tijd om lekker terug te blikken op het afgelopen gamejaar. Jullie hebben de afgelopen weken fanatiek gestemd op de IG Community Awards en het is tijd om de winnaars bekend te maken! Met vandaag de beste PS4-games van 2018.

3. Spider-Man

Een van de beste PS4-exclusives landt op de derde plaats. Niet zo gek, want Insomniacs Spider-Man is een mijlpaal voor superheldengames en de spinnenman zelf. Vanaf de eerste seconde voelt het slingeren door New York ontzettend natuurlijk en binnen de kortste keren haal je onmenselijke capriolen uit. Qua sfeer en verhaal weet de ontwikkelaar een Marvel-waardig plot neer te zetten, met uitgediepte personages en een speelbare Peter Parker. Spider-Man is een waanzinnige titel, dus terecht dat ie hoog is geëindigd.

2. Red Dead Redemption 2

De beste Xbox One-game volgens de IG-bezoeker staat in deze lijst op de tweede plaats. Dat doet niets af aan de kwaliteit van Rockstars nieuwe openwereldgame, want die is op alle vlakken een meesterwerk. Van de schaal van de wereld en de levendige npc's tot het tragische verhaal en de spanning binnen Dutch's bende: alles aan Red Dead Redemption 2 is waanzinnig goed.

Red Dead Redemption 2

1. God of war

Het was erg spannend, maar God of War heeft net aan meer stemmen verzameld dan Red Dead en is daarmee de beste PS4-game van 2018. Wellicht vanwege de manier waarop Santa Monica de serie nieuw leven inblaast door Kratos te confronteren met vaderschap in een vijandige wereld. Of vanwege de retevloeiende en brute gevechten en het gevoel van progressie. Of misschien wel dankzij de semi-open wereld die je oogstrelende Noordse omgevingen voorschotelt en je beloont voor ontdekking. Wat de reden dan ook mag zijn, dit meesterwerk verdient de eerste plaats.

god of war

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mooi rijtje games! Zowel RDR2 als God of War moet ik nog uitspelen "helaas" na een hectisch jaar. Als ik komend jaar een beetje rust in m'n kop vind ga ik er mee verder.
 • Niet mee eens. Alleen RDR 2 kan op 1 staan, beter dan die is geen enkele game.

  Betere top 3 zou zijn:

  1. RDR 2
  2. Spider-Man
  3. God Of War
 • @HC-freak
  Ieder zijn of haar favoriet. Maar ik moest echt kiezen tussen red dead en god of war, beide games uitgespeeld. Maar God of war was voor mij toch iets specialer.
 • @HC-freak Ik vond Red Dead dus helemaal niet zo'n heel bijzonder, ja het is een enorm goed spel, maar GOTY materiaal? Nee, ik vind God of War hier goed staan.
 • Opzich een mooi lijstje en ik ben er content mee maar mijn persoonlijke top 3 ps4 games bestaat toch echt wel uit

  3 Red Dead Redemption 2
  2 Assassin's Creed: Odyssey
  1 Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  De nummer 2 en 3 hadden van plaats kunnen wisselen als de controls van nummer 3 niet zo clunky waren.
 • Mooie lijst!
  Playstation heeft weer een heel mooi jaar gehad!
 • @Mr. Grand
  Zeker dat, dit was het het jaar van de PS4.
 • God of war is de enige die ik heb gespeeld. Vond het ook wel een van de beste games van 2018 die ik gespeeld heb (voor mij was dat niet zo’n groot lijstje. Toch moet ik zeggen dat ik verre van een perfecte game vind. Dat is niet omdat ie niet goed in elkaar zit maar vond het op sommige momenten wat traag en ik vond kratos ook een beetje irritant.
 • Ik heb God of War en Dragon Quest XI nog voor dit jaar aangeschaft.
  Maar het wordt moeilijk om Red Dead Redemption 2 te overtreffen voor mij, aangezien alles aan dat spel gewoon klopte voor mijn gevoel.
  Maar ik zeg nooit nooit.
 • Een mooie lijstje games maar die van mij zou er zo uit zien
  1. Kingdom come deliverance weer is een echte fatsoenlijke rpg speel hem nog dagelijks.
  2. God of war was een verrassing voor mij had nooit eerder een gow game gespeeld, maar het verhaal en vooral de gameplay was erg tpf om te spelen.
  3. Red dead redemtion de singleplayer was geweldig,maar de online gedeelte vond ik zeer matig en een beetje een cash grab erg jammer van rockstar

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren