1. IG Community Awards: Beste Xbox One-games

IG Community Awards: Beste Xbox One-games

Toch nog twee exclusives

2018 is bijna voorbij, dus het is tijd om lekker terug te blikken op het afgelopen gamejaar. Jullie hebben de afgelopen weken fanatiek gestemd op de IG Community Awards en het is tijd om de winnaars bekend te maken! Met vandaag de beste Xbox One-games van 2018.

3. Monster Hunter: world/Sea of thieves

De derde plaats is gelijk een dubbele, namelijk Monster Hunter: World en Sea of Thieves. Beide titels kregen 3,3 procent van de stemmen. Monster Hunter: World verscheen al vrij vroeg in het jaar en voelde als een warm bad voor Alicia. In haar review beschrijft ze hoe World de grote volgende stap voor de serie is en daarmee eindelijk toegankelijk is geworden voor de niet-fan.

Sea of Thieves is een opvallendere titel, omdat de game ondanks een waanzinnig leuk concept weinig content bevatte bij lancering. Stukje bij beetje wordt er echter meer aan de game toegevoegd en misschien is dat wel de reden dat Rare's laatste project op de derde plaats is beland. De chaos en lol die bij piraatje spelen komen kijken zijn dan ook uniek.

Monster Hunter world
Sea of Thieves

2. Forza Horizon 4

Misschien wel de beste Xbox One-exclusive komt met 11,4 procent van de stemmen op de tweede plek. Met een dynamisch seizoenensysteem en een prachtig Verenigd Koninkrijk weet ontwikkelaar Playground Games op bijzondere wijze Horizon 3 op te volgen. Of je nu in bent voor een casual potje racen, of dieper wilt duiken in de mechanieken van de game, Forza Horizon 4 is een perfecte game.

Forza

1. Red Dead Redemption 2

Hoe kon het ook anders? Red Dead Redemption 2 is de beste Xbox One-game volgens de InsideGamer-community. Red Dead Redemption 2 breekt je hart, doet je mond openvallen van verbazing en brengt je tot rust in een uiterst realistisch Amerika. Een mooie kers op de taart is dat de One X-versie van de game veruit de mooiste is. Gefeliciteerd Red Dead!

red dead

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren