1. IG Community Awards - De beste game van het Jaar

IG Community Awards - De beste game van het Jaar

2018 is voorbij! Laten we nog een keer lekker terugblikken op het afgelopen gamejaar. Jullie hebben de afgelopen weken fanatiek gestemd op de IG Community Awards en het is tijd om de winnaars bekend te maken! Met vandaag dan eindelijk de beste game van 2018!

3. Spider-Man

Wie had gedacht dat Insomniac met de Spider-Man-licentie aan de haal zou gaan én zo'n ontzettend goede game zou afleveren. Spider-Man is in feite een interactief stripboek dat perfect binnen het Marvel-universum past. In tegenstelling tot voorgaande Spider-Man-games neemt de game alle tijd om het leven van Peter Parker uit te diepen door hem en zelfs andere personages speelbaar te maken. Ook voelde slingeren door New York nog nooit zo natuurlijk en is het vechtsysteem even vloeiend. Als Marvel-fan is Spider-Man een must, en als gamefanaat ook.

Spider-Man

2. Red Dead Redemption 2

Misschien begin je al door te krijgen dat deze lijst héél veel wegheeft van de beste PS4-games van het jaar, want Red Dead Redemption 2 komt op de tweede plek. Rockstars meesterwerk breekt je hart nadat je meer dan zestig uur in die charismatische personages en de wereld hebt gestoken, en is daarom de ultieme westerngame.

Red Dead Redemption 2

1. God of war

Daar is ie dan: de beste game van 2018 volgens de InsideGamer-bezoekers. En boy, wat een mooie keuze. God of War brengt Kratos niet alleen naar de Noordse mythologie, maar maakt geeft witte halfgod eindelijk een persoonlijkheid. God of War speelt als een trein en blijft verbazen met plottwists, een prachtige semi-open wereld en heerlijke combat. God of War is een waardige Game van het Jaar. Gefeliciteerd!

God of War

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Terechte winnaar. Wel raar dat er geen smash bros tussen staat.
 • @CyberFl Super Smash kom op de vierde plaats! Daarna was het heel erg versplinterd, dus hebben we het maar bij een top 3 gehouden.
 • Heb God of War een week geleden gekregen en het is inderdaad een geweldig spel.
 • Geen van de games gespeeld. Maar het zal wel terecht zijn :)
 • @ShadowhunterrX
  Shame on you haha.
 • @CyberFl
  Niet echt. Geen van de 3 games boeien me echt en als ik alleen de games zou halen om erbij te horen. In mijn ogen nogal sneu en zielig ;)
 • @ShadowhunterrX
  Niet minder sneu dan games geen kans geven..
 • Wat was Spider-Man een toffe game om te spelen zeg. Helaas wel wat aan de korte kan voor mijn smaak, maar oprecht een boeiend verhaal. Wel jammer dat de DLC's wat prijzig zijn voor de content die je krijgt (van wat ik ervan heb vernomen in ieder geval).
 • @blue_blade_3
  Heb ze kunnen kopen voor 15 euro, echt wel de moeite.
 • 3 toppertjes

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren