1. IG Q en A: Wat is je wildste E3-voorspelling?

IG Q en A: Wat is je wildste E3-voorspelling?

Dat zag alleen jij aankomen!

Het si zover. Een groot deel van onze redacteurs zit in het vliegtuig naar Los Angeles om al die sappige nieuwtjes op te pikken over aankomende videogames en hardware. Nu is de laatste kans voor speculatie en daarom vragen wij: Wat is je wildste E3-voorspelling? Heb jij nog iets dat niemand anders verwacht? Laat het weten in de comments.

Michel Musters

Mijn wildste E3-voorspelling is de aankondiging van The Elder Scrolls 6. Ik weet dat Bethesda heeft gezegd hier nog niet ver mee te zijn en de meesten geloven er niets van, maar ik heb toch echt rumblings uit de industrie gehoord dat hij wel eens aangekondigd zou kunnen worden deze E3. Ook zonder TES6 heeft Bethesda volgens mij een prima line-up hoor. Maar als ik een wilde gok moet doen die net zo goed kan kloppen als dat het totale onzin is, dan is het toch echt The Elder Scrolls 6. Al is het maar omdat áls hij dan toch aangekondigd wordt, ik kan zeggen dat ík het heb voorspeld. Maar houd voor de zekerheid niet je adem er voor in, alsjeblieft...

The Elder Scrolls 6

Jacco Peek

Mijn wildste voorspelling heb ik stiekem uit een podcast, maar dat maakt het niet minder wild. Ik voorspel dat Electronic Arts voor het einde van de show nog een klapper van een aankondiging doet en daarvoor iemand op het podium vraagt. Niet zomaar iemand, namelijk: Tony Hawk die eigenhandig Skate 4: The Hawk komt aankondigen. Gewoon Skate 4 met alles erop en eraan, maar dan met Tony Hawk als iconische skater op de voorkant en een singleplayer-modus zoals in Fifa. Dat zou toch prachtig zijn.

Tony Hawk

Simon Zijlemans

Hou je vast. Kojima heeft nooit ruzie gehad met Konami, het is gewoon de zoveelste geniale marketingstunt om Death Stranding (wat eigenlijk een ultra-futuristische Metal Gear is) uit de startblokken te laten schieten. Na dit nieuws dragen gamers Konami weer op handen omdat ze zoveel shit hebben gepikt, puur en alleen om Kojima te ondersteunen. Om de klapper compleet te maken bevestigen ze daarna dat ze gaming helemaal niet de rug toegekeerd hebben, maar dat Silent Hill eind dit jaar nog uitkomt en dat er druk gewerkt wordt aan een nieuwe Castlevania voor volgend jaar. Mic drop.

Silent Hill

Bert de Vries

Nintendo gaat lekker verder met hun strategie om niet perse de nieuwste, maar wel de leukste games op de Switch beschikbaar te maken. Zodoende komt er een geremasterde versie van de complete Mass Effect-trilogie en een kek Borderlands-pakket met deel 1, 2 en The Pre-Sequel. En natuurlijk ook Fallout 3 en New Vegas. Verder krijgt Dead Space een reboot. Daarnaast krijgen we wat toffe indies te zien, zoals Hyper Light Drifter 2. Als ook maar een deel van deze voorspellingen uitkomt, ben ik zielsgelukkig.

Switch

Dennis Mons

Die rare aankondigingen van het laatste levensjaar van PlayStation 4? Die zijn helemaal waar. Sony gaat gewoon een nieuwe console hinten, maar er verder weinig over los laten, net zoals Nintendo deed met de Wii. Is het een console? Wat is dat draagbare ding? Is dát de console? We gaan het niet weten tot volgend jaar. Maar Sony heeft al benadrukt om heel stilletjes te gaan zijn tijdens de E3, wat de impact van een nieuwe machine alleen maar groter maakt. Dit wordt het jaar van Sony!

Arran Winmai

Het gaat goed met Monster Hunter World en laatst was er een verrassing voor alle fans in de vorm van Lunastra en Arch-Tempered monsters. Wat zou ik toch enthousiast worden als Capcom op de E3 aankondigt dat het binnenkort een Ultimate-titel wordt. Meer monsters, G-rank en nog meer dingen. Niet dat ik voorlopig niets te doen heb, maar ik hoop ook enkel op een aankondiging. En wat nou als het tegelijkertijd uitkomt met de pc-release? Ik weet het, niet zo waarschijnlijk, maar daarom is dit mijn wildste voorspelling.

Monster Hunter world

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Voor mij persoonlijk als ik gameplay zie van de last of us 2 is mijn e3 al goed!!!!
  • Mijn gut feeling zegt nog steeds dat er een nieuwe Prince of Persia en een Final Fantasy VIII HD remaster ( voor de ps4) worden aangekondigd . En als dat van laatstgenoemde echt gaat zijn dan kan de E3 voor mij niet meer fout gaan.
  • Ik ga gewoon maar wat uit me nek lullen en zeg een 2D Zelda game of een Port van een Zelda game voor de Switch natuurlijk.
  • Mijn wildste E3-voorspelling…? Dat de Final Fantasy VII Remake dit jaar nog zou uitkomen…? Ha! Alhoewel een Final Fantasy VIII Remake inderdaad ook niet slecht klinkt.

    Misschien een aankondiging van Final Fantasy XVI? Ze moeten er ooit aan beginnen he…

    Oh, en eindelijk trophies of achievements op de Switch!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren