1. IG Q-N-A: Wanneer zijn The Game Awards geslaagd?

IG Q-N-A: Wanneer zijn The Game Awards geslaagd?

In de nacht van 6 op 7 december vinden The Game Awards plaats. Tijdens dit evenement worden niet alleen de beste games van het afgelopen jaar bekendgemaakt, maar worden er ook nog tien nieuwe games aangekondigd. Dit brengt de gelijk vraag voor In deze Q-N-A met zich mee wat kunnen we nog verwachten tijdens The Game Awards en wanneer zijn ze geslaagd?

Michel Musters

De nieuwe games van Obsidian en Rocksteady zijn zo goed als bevestigd. Aangezien de Russo-broers er zijn verwacht ik ook wel een onthulling van een Avengers-game. Maar het liefst zie ik eindelijk wat van Metroid Prime 4, en als Nintendo dan toch bezig is, kunnen ze net zo goed een nieuwe versie van Metroid Prime Trilogy aankondigen. Stel me niet teleur!

Metroid Prime

marcel vroegrijk

Mijn Game Awards 2018 zijn bij voorbaat al geslaagd, omdat ik ze dit jaar niet live hoef te volgen om het nieuws online te gooien. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik een paar jaar terug diep in de nacht en zwaar vermoeid naar die drie uur durende show heb zitten kijken, hopend op iets dat me wakker zou schudden. Ik lees het dit keer de dag erna wel terug en hoop op een Avengers-game die ook in mijn smalle steegje past.

Game Awards

Jacco Peek

Ik hoop gewoon op een hoop dikke aankondigingen. De meeste games zijn geen verrassing meer, maar alsnog hoop ik Bayonetta 3 en Metroid Prime 4 te zien. Ook hint de maker van Celeste naar nieuwe dlc, en daar heb ik ook ontzettend veel zin in. Laat The Game Awards maar komen!

Celeste

Thijs Barnhard

Ik wil nu potverdorie wel eens iets zien van Metroid Prime 4 zien. Ik zat al meer dan een jaar te wachten op beelden van die game en ik krijg er zo onderhand blauwe piekeballen van. De originele trilogie is een van mijn favoriete reeksen ooit (vooral het zwaar ondergewaardeerde tweede deel) en de laatste game verscheen al weer tien jaar geleden. Het is tijd voor meer Metroid!

Metroid

geert de wekker

Aangezien de Russo Brothers zijn aangekondigd om iets te presenteren, ben ik heel benieuwd waar ze mee komen. Iedereen zit te wachten met meer nieuws over Avengers 4, maar of ze dat tijdens The Game Awards gaan doen, lijkt me stug. Daarbij ga ik het heel tof vinden als ze met een update komen voor de Avengers-game die ze in samenwerking met Square Enix. Ben heel benieuwd.

Avengers

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ben benieuwd naar de game van Obsidian, die teasers van hun nieuwe titel zien er tof uit. Xbox heeft naast de jaarlijkse Summer, nu ook een Winter of Arcade; een periode om indies in het winterzonnetje te zetten. Er releasen dan meestal een paar grotere indiegames en het schijnt dat Ashen en Below daarbij zitten dit jaar. Vooral van die laatste is al jaren niets vernomen. Als die plots op het punt van uitkomen staat, word ik heel blij! Op de Game Awards wordt onthuld welke titels het zijn, dus naar die aankondiging kijk ik uit.

  Borderlands 3 zou daarnaast een geweldige uitsmijter zijn. Maar de kans dat dat gaat gebeuren acht ik klein.

  @Michel

  Rocksteady gaat niks onthullen op de Game Awards. Ze hebben dat op Twitter bevestigd, en verteld dat ze niet aan een Superman game werken. Persoonlijk vind ik dat erg goed nieuws.
 • @That Mr Awesome Jup, maar dat was nog niet bekend toen we de stukjes voor dit artikel inleverden
 • @MichelMusters

  Snap ik ;) je andere voorspellingen hebben gelukkig wel een goede kans denk ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren