1. IG Q-N-A: Wat hoop je te zien tijdens de Xbox XO18-livestream?

IG Q-N-A: Wat hoop je te zien tijdens de Xbox XO18-livestream?

De Q-n-A van dit weekend komt een dag eerder vanwege het XO18-evenement vanavond om 22:00 uur. Kijk via een livestream op Twitch live mee. Tijdens de twee uur durende livestream worden aankondigingen gedaan voor verschillende grote Xbox-titel games. Dus wat verwachten we eigenlijk verder van dit evenement?

Michel musters

Het is misschien nog een beetje te vroeg om een lading nieuwe games te verwachten die mij enthousiasmeren voor de Xbox One... maar is het niet elk jaar te vroeg? En dus eigenlijk de hoogste tijd? Kom op Microsoft, verras mij met een lading first party-games waar ik gewoonweg geen nee tegen kan zeggen. Ik begrijp dat je het leeuwendeel van de nieuwe games voor de opvolger van de Xbox One bewaart, maar nog een paar lekkernijen voor deze generatie zou je sieren. Het is nooit te laat! En laat Crackdown 3 maar lekker zitten. Dat spel heeft mij al twee keer volkomen teleurgesteld op beurzen.

wout van aken

Ik kijk heel erg uit naar Ori and the Will of the Wisps, maar ik weet al 100% zeker dat ik deze game ga kopen, dus eigenlijk hoef ik er geen nieuwe beelden van te zien. Misschien iets over de nieuwe Gears of War? Ben eigenlijk wel benieuwd of die ook een Battle Royale mode gaat krijgen..

Martin verschoor

Als we mogen dromen...dan hoop ik op een verse Alan Wake, die als een konijn uit de hoge hoed wordt getoverd en meteen extra gratis te downloaden is op Xbox Live. Dat zou mooi zijn. Gaat niet gebeuren, maar dat hoop ik dus wel te zien. Daarnaast hoop ik dat ze aankondigen het huidige dashboard van de Xbox One gebruikersvriendelijker te maken, want elke keer wanneer m'n Xbox aanzet, ben ik een verdwaald en weet ik niet waar ik m'n games kan vinden. Die van de 360 was goed, doe me die maar.

Dennis mons

Los van het feit dat ik het apart maar intrigerend vind dat Microsoft sinds tijden weer een XO organiseert, hoop ik op nieuwe titels, dus hele nieuwe games. Blijkbaar gaan ze wel 'iets' groots presenteren anders zouden ze niet de wereldpers naar Mexico vliegen, me dunkt. Het is alweer een tijdje geleden dat ze een XO hebben gehad, dus als er rook is, is er vuur. En stiekem hoop ik vooral dat ze meer vertellen over de Xbox One X-opvolger die ze natuurlijk tijdens de E3 hebben geteast. Kom maar door met meer info over Project Scarlet!

Via deze link kun je het XO18-evenement live meekijken. Wat hoop jij te zien tijdens dit Microsoft evenement in Mexico City?

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ik hoop dat we nu eindelijk een nieuwe Elite controller te zien krijgen. Daarnaast verwacht ik wat grote Gamepass titels, maar qua nieuwe titels heb ik weinig verwachtingen .
    Als fan zou ik wel erg blij zijn met wat nieuwe Halo beelden. Zolang het maar geen Halo Immortal is…

    @Martin. Het dashboard is mijn inziens prima zo en is een kwestie van wennen. Ik heb weer het zelfde met de PS4 interface, omdat ik die te weinig gebruik. De store mag echter een stuk vlotter..
  • Ik hoop op een release date van project X cloud. Ben heel benieuwd hoe dit gaat gaat werken op me mobile devices.
  • Misschien een teaser waar een of twee van die 5 nieuwe studio's mee bezig is? Maar eigenlijk verwacht ik niet dat die al zo ver zijn. De RPG waar de tweede Playground Studio mee bezig is, zou daar wel klaar voor zijn. Dat zou een goeie headliner kunnen zijn.

    Verder verwacht ik inderdaad vooral wat we al kennen en services zoals Gamepass.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren