1. IG Q-N-A: Wat is je leukste moment in Red Dead Redemption 2?

IG Q-N-A: Wat is je leukste moment in Red Dead Redemption 2?

Red Dead Redemption 2 geeft ons een van de mooiste en grootste open werelden die we tot nu toe hebben gezien in games. Dat betekent dat er veel kan gebeuren en daarom deze week in de IG Q-N-A: Wat is je leukste moment in Red Dead Redemption 2?
Red Dead Redemption 2

Marcel vroegrijk

Die keer dat ik een gunshop owner onder schot wilde houden en ’m per ongeluk een kogel door zijn kop joeg, waarna de plaatselijke lawman een kijkje kwam nemen. Ik wilde hem met een lasso vastbinden, maar in plaats daarvan schoot ik ’m door zijn hoofd. Precies hetzelfde gebeurde bij zijn collega die niet veel later kwam kijken. Uiteindelijk werd ik gedwongen om de stad te ontvluchten, met een bounty van 75 dollar op mijn hoofd. Echt heel realistisch, want het echte leven bestuurt ook heel lastig. Nee hoor, ik hou van die game en al zijn rare fratsen.

MIchel Musters

Dat was een avond dat ik besloot geen missies te doen en zomaar op pad ging in de game. Ik ben daardoor een paar in-game dagen en nachten van mijn kamp weggeweest en heb mijn eigen avontuur beleefd, wat misschien nog wel leuker was dan elke andere missie in de game. Ik vond een schat in een rots, kwam vreemde muurtekeningen tegen, vond een grot waar ik een griezelige puzzel oploste wat mij goudstaven opleverde, kwam een huisje tegen in een heuvel dat wel érg leek op die van Biblo Baggings en schoot op de terugweg ook nog eens een bizon neer die mij een hoge kwaliteit huid opleverde. RDR 2 is echt zo'n game waarin je je eigen avonturen kunt maken, geweldig!

red dead redemption 2

eline oosterloo

Mijn beste Red Dead Redemption 2-ervaring is dat iedereen om mij heen die game speelt en dat Dennis naar werk kwam in Red Dead-cosplay. Held!

Dennis mons

Iedereen zal dit stuk ook te zien krijgen, dus ik wil niet te veel spoilers geven. Maar mooiste gebeurtenis was een avondje aan de zuip met mijn maatje Lenny. Niet alleen is het script dan hilarisch, ook ineens zijn de ondertitels niet meer te lezen. En als je dan met je zatte harses Lenny weer probeert te vinden, lijkt iedereen op hem. Rockstar op z'n best!

red dead redemption 2

Jacco Peek

Mijn mooiste moment tot nu toe is de missie die Dennis noemt, maar omwille van spoilers zal ik daar niet verder op ingaan. Een ander prachtig moment is tijdens de stream van afgelopen week, toen ik een sherrif omver reed in Valentine. Dat was al grappig genoeg, maar nadat hij opstond, rende hij recht op mijn paard af die hem vervolgens wéér op de grond ramde. Wat volgde was een vuistgevecht in de modder. Hieronder kun je het zien trouwens (04:14).

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Mooiste moment is een stranger encounter waarbij je de KKK tegenkomt die een nieuwe lid willen welkom heten. Waarbij het kruis in de fik steken niet helemaal gaat zoals het moet en het nieuwe lid, zijn maatje en de leider een vlammend spook worden
  • Het mooiste moment zou die patch zijn,waardoor ik weer alle gangmembers kan benaderen voor de missies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren