1. IG Q-N-A: Wat vonden we van de State of Play?

IG Q-N-A: Wat vonden we van de State of Play?

Teleurstellend of wel oké?

Gisteravond vond een nieuwe State of Play plaats. Zoals gebruikelijk vroegen we de redactie wat ze ervan vonden.

Lars cornelis

Ik was eigenlijk niet aan het kijken, want Sony had toch al gezegd dat er geen PS5-nieuws zou zijn. Dus ging ik lekker Control spelen. Bleek dat er even doodleuk Alan Wake-dlc voor Control was aangekondigd! Het is dat ik Control al aan het spelen was, anders was ik spontaan Control gaan spelen. Dus ja, ik vond het helemaal mooi.

Jacco peek

Mijn verwachtingen waren gelukkig laag, maar alsnog was het niet spectaculair. Ik was er eerst heel erg van overtuigd dat Call of Duty werd getoond, maar dat is blijkbaar maandag tijdens de Cyberpunk-presentatie. Echt top. Gelukkig ziet The Pathless er lekker uit en ben ik op zich wel benieuwd naar Godfall. Oh, en Crash Bandicoot 4 wordt absoluut m'n eerste deel als ie uitkomt in oktober.

Godfall

Thijs Barnhard

Spelunky 2!

Spelunky 2

Cody van den bogert

Ik ging er zonder verwachtingen in, en liep weg met een releasedatum voor Spelunky 2. Klagen doe ik dus niet. Zeker niet omdat Derek Yu zelf aan het woord was en ik momenteel zijn boek over het eerste deel aan het lezen ben. Nu kan ik zijn stem weer perfect inbeelden tijdens het lezen van de laatste paar pagina's. The Pathless zag er trouwens ook plezierig uit. Abzû lag me ook uitstekend, ben dus wel benieuwd wat Giant Squid nog meer te bieden heeft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ben zolangzamerhand niet echt onder de indruk van wat beide console bouwers laten zien.

  Ik denk dat het gewoon in September een 3090 of 3080 Ti wordt of in November een 6900 XT ofzo.

  Kan ik tenminste ook gewoon Fault en Predecessor spelen (reboots van Epic’s Paragon) en de rest van mijn PC games op 4K/60.
 • Dit jaar lijken alle aankondigingen langs me heen te zijn gegaan. Ik heb bij beide consoles nog niet echt een game gezien waar ik echt een wauw gevoel bij had. Ik weet niet of dat door de manier van presenteren komt, of dat de games niet indrukwekkend genoeg overkomen, of dat ik gewoon steeds minder enthousiast word van games.
 • @mightybundy

  Me 2. Playstation richt zich steeds meer op third person story driven action adenventures en heeft verder weinig diversiteit. Microsoft lijkt wat diverser te gaan worden en heeft op zich een hoop nieuwe studio's erbij, maar heeft eigenlijk alleen nog maar toekomstmuziek laten zien.

  Nog erg afwachtend en voorlopig weinig spectaculair allemaal.
 • @barton

  Ik ben dat even gaan controleren.. en ben erachter dat je eigenlijk wel gelijk hebt. De meeste grote games zijn 3rd person adventures.
 • @mightybundy

  Had je dat wauw gevoel ook niet bij Northia Throne? Die maakte wel veel indruk op mij.
 • Meh. Nuff said.

  Duffe Q&A weer trouwens. Iedereen wist al dat dit een saaie state of play ging worden, dus waarom daarover een artikel. Waarom niet bijvoorbeeld over tijdelijke exclusiviteit en exclusieve content voor een multiplat game, zoals waar van de week ophef over was bij de Avengers game. Wat vindt men daarvan? Dat lijkt me een veel relevantere discussie.
 • @barton
  ze (PU) hadden een 16 min video over de state of play staan. Blijkbaar waren er toch mensen heel erg blij.

  Ben het wel met je eens voor de rest.
 • Oef State of play viel mij erg tegen. Maar de laatste xbox presentatie vond ik wel redelijk. Ben nu 37 en niet opzoek naar 1000 games maar een paar diamantjes zoals Witcher 3, cyberpunk?, fable, skyrim.
 • @BrutalRage hoewel deze state of play mij weinig deed vond ik m nog steeds beter dan de laatste xbox presentatie. In deze state of play kregen de games die ze lieten zien tenminste genoeg aandacht en was echt gameplay te zien. Bij xbox was er behalve halo amper gameplay en die halo gameplay stelde zelfs teleur.
 • @obi-twan kenobi helemaal mee eens met wat we gezien hebben. Ik denk dat het met name in de titels en soort games zit waarom ik blijer met de xbox presentatie was.
 • Mwa het was niet geweldig.
 • Vond hem meeeeh

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren