1. Update voor Immortals Fenyx Rising voegt demo van aankomende dlc toe

Update voor Immortals Fenyx Rising voegt demo van aankomende dlc toe

In de vorm van een nieuwe quest

Omdat binnenkort de eerste uitbreiding voor Immortals Fenyx Rising uitkomt - A New God - is er via een gratis update een demo van de dlc aan de game toegevoegd.

De demo komt in de vorm van een nieuwe quest in de game, genaamd 'When in Olympus'. De getimede uitdaging moet spelers een idee geven van wat ze van de dlc kunnen verwachten, en levert bij het klaren ook nog eens nieuwe loot op.

Een precieze releasedatum voor A New God is er nog niet. Na de uitbreiding staan er nog twee uitbreidingen op de planning: Myth of the Eastern Realms en The Lost Gods. Al deze uitbreidingen zijn via de seizoenspas te koop.

Immortals Fenyx Rising is beschikbaar voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc.De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hopelijk werken de achievements nu wel goed. Heb de game even weggelegd omdat er verschillende achievements niet unlockten voor mij en ik voor 100% ga dus maar weer eens kijken of dat nu wel werkt want het is een hele leuke game.
 • Kijk dit zou veel vaker moeten gebeuren. Stel je een the witcher voor of een andere open-world game, dat je dan een bepaalde questlijn kunt starten en dan een bepaald punt bereikt: "To continue, purchase …." De zuurpruimen zullen dan zeggen, god ze melken ook wel alles uit, maar het is een mooie manier om interesse te wekken en ook te testen of je interesse genoeg gewekt is om er geld aan uit te geven.
 • Hé fijne IG vrienden, iemand ervaring met deze game? Is het een AC met een skin of moet ik verder kijken dan dit? Mocht het veel weghebben van BotW dan ben ik wel geïnteresseerd namelijk. Hoe draait hij op de Switch btw?
 • @benjaminben
  Het is een erg gaaf spel, maar je moet wel tegen de vele flauwe grappen kunnen. De puzzels zijn erg goed uitgedacht en het zweven is echt leuk om te doen. Jammer dat je niet écht kan vliegen.
  Het spel lijkt een beetje een kruising tussen AC odyssey en Breath of the Wild.
 • @mole28
  oke dank, en de eeuwige Ubi formule? Aanwezig?
 • @benjaminben

  Ik ben totaal geen fan van de open wereld games van Ubisoft, echt creatieve armoede altijd. Maar voor mij was Immortals dé verrassing van vorig jaar. Er zit nog wel wat van de Ubi formule in, zoals torens beklimmen om gebieden te unlocken maar dat komt gelukkig maar maximaal 5x voor in het hele spel. Het lijkt voornamelijk veel op BotW en het is een lekkere luchtige RPG. Graphics om te smullen op de PS5 en leuke puzzels. De humor is soms wel vreselijk maar niet storend. Combat is in t begin behoorlijk saai maar wordt snel erg leuk met God Powers en andere skills. Aanrader!
 • @Zut

  He bedankt man, in de toekomst maar eens checken. Enig idee of de Switch versie een beetje draait?
 • @benjaminben
  Geen idee hoe hij op de Switch draait, ik speelde hem op de Xbox series X. Daar draait hij overigens supersoepel. Ubisoft formule valt wel mee, maar ik kan mij daar eigenlijk niet aan storen.
  Ik had wel in het begin dat ik vroege "shrines" niet kon doen omdat ik een god power miste. Ik had niet in de gaten dat ik die gewoon moest openen in de skill tree en ik wist ook niet wélke god power… kwam ik pas veel later achter.
  Other than that was het een awesome spel dat voor mij iets te snel was afgelopen. Moet wel zeggen dat ik de game niet neer kon leggen en erg veel achter elkaar heb gespeeld.
  Misschien moet je wel even een review online kijken of het iets voor jou is, want een vriend van mij vond er niet veel aan. Maar die was ook al geen fan van Breath of the wild (ja, die bestaan kennelijk…)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren