1. Klassieker Indiana Jones and the Infernal Machine nu digitaal beschikbaar

Klassieker Indiana Jones and the Infernal Machine nu digitaal beschikbaar

Op GOG.com

Indiana Jones and the Infernal Machine, een game uit 1999, is nu voor het eerst digitaal te koop op pc.

De game verscheen oorspronkelijk fysiek in 1999 op pc - en later ook op Nintendo 64 en GameBoy Color - maar is daarna nooit officieel digitaal uitgekomen. Tot nu, want de game is nu te koop via GOG.com. Het spel kost 5,19 euro.

De game heeft wat weg van klassieke Tomb Raider-games, maar dan met de bekende archeoloog uit de Indiana Jones-films in de hoofdrol. In het spel reizen spelers de wereld af en lossen ze allerlei puzzels op en verkennen ze exotische gebieden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit spel zou een remaster moeten krijgen, vroeger heel veel gespeeld.
  • @ert64 Ik ook! Geweldige game voor die tijd. Ben geneigd om 'em weer aan te schaffen puur uit nostalgie. Vraag me af of het nog een beetje lekker speelt anno nu.
  • @Drycht Toevallig heb ik hem vorig jaar nog met een lange omweg via de cd gespeeld. Ik vond hem nog goed te doen, maar het springen ging wel wat minder soepel als in nieuwe games 😂.
  • @ert64 Haha cool! Het zal allemaal wel weer even wennen zijn. Het origineel heeft het bij mij helaas niet overleefd. Ga 'em binnenkort maar aanschaffen, kijken hoeveel ik me nog kan herinneren.
  • Het speelt inderdaad nog steeds heerlijk weg, in begin voelt het wat houterig aan maar dat went snel. Springen is het minst soepele.
  • Indiana Jones and the Emperor's Tomb, dat was pas goed!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren